24.04.07 - Tap i sesongpremieren i 3 div hjemme mot Årvoll

Postet av Fagerborg Ballklub den 24. Apr 2007

Etter en elendig gjennomført kamp ble det til slutt 0-2 hjemme mot Årvoll. Kampen var egentlig dårlig fra a til å og desverre fulgte vi opp tradisjonen med tap i første seriekamp.

Fagerborgs lag: Jakop- Andreas, Magnus, Trygve, Rune S- Thomas, Bakka, Espen, Rune- Frode, Carl. Innbyttere: Morten H, Magnus H og Daniel.

Kampen startet i et beskjedent tempo der begge lagene følte hverandre på tennene. De første mulighetene var det Fagerborg som fikk men i avgjørende øyeblikk blir vi alt for unøyaktige i avleveringene. Feilpasningene florerte med liten bevegelse og stor unøyaktighet. Årvoll fikk hull på byllen etter ca. 20 min. et bueløp mellom midtstopperne ble ikke fanget opp og den påfølgende lobben mot mål gikk via Jakops hender. Resten av omgangen var det panisk der vi vel bare skaper en stor mulighet da Carl kommer igjennom.

2. omgang står vi høyere på banen men passningskvaliteten ble ikke spesielt mye bedre og alle balltapene gjorde løpejobben til en tung affære. Vi skaper noen få nesten muligheter men er stort sett ufarlige. Når vi presser på mot slutten går det som det ofte går. Årvoll kontrer og med Jakop på bærtur ble det lett for spissen å trille ballen i mål 5 min før slutt.

En elendig kamp etter den positive kampen mot Bygdø. Årvoll var som ventet fysiske og solide men på ingen måte noe stort lag. Vi fremstod som tunge og slappe (med Bakka som hedelig unntak), litt paniske med ball og med liten struktur i det offensive. Desverre klarte vi ikke å bryte den stygge statistikken med tap i sesongpremieren. Heldigvis har vi også tradisjon for å reise oss raskt!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.