21.05 - Bøkeby - Fagerborg 3-2 (1-1)

Postet av Fagerborg Ballklub den 22. Mai 2009

Applaus til kretsen som klarte å sette opp kamp på Kristi himmelfarts-kveld, og samtidig glemte å sette opp en dommer. Både Bøkeby og Fagerborg karte såvidt å skrape sammen nok spillere, men fikk til slutt gjennomført kampen i en meget trivelig tone!

Etter noen lange døgn med trygling og masing klarte vi til slutt å skrape sammen 11 mann som var villige til å spille kamp på en regnete Kristi himmelfart. Motstander Bøkeby hadde også samme problemet og klarte ikke stille mer enn 10 mann, mens dommern aldri dukket opp. Takket være iherdig innsats av Eivind Hesjadalen som ofret alle sine krefter og løp over hele ekebergsletta fikk vi til slutt ordnet med en som var villig til å dømme. 

Kampen ble vel på kanten til en liten parodi, der Fagerborg styrte det meste av spillet, mens bortelaget var gode til å kontre og utnytte feil i FBK-forsvaret. Fagerborg hadde flere store sjanser, men var som vanlig litt for svake i avslutningsøyeblikket. Med 1-1 til pause burde våre gutter ha klart å styre skuta til seier i 2.omg, men i stedet var det Bøkeby som stakk av med en velfortjent 3-2 seier etter iherdig innsats. 

Her burde vi vel strengt tatt ha klart å ta med oss poeng, relativt pinlig og sløvt at vi ikke klarte det. Men det var i hvertfall moro å spille på gress igjen og jeg tror alle koste seg i samtlige av kampens 2 x 35min! 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.