26.05 - OSI - Fagerborg 2-4 (1-2)

Postet av Fagerborg Ballklub den 26. Mai 2009

Fagerborg leverte en meget varierende kamp, fra strålende og lekent til kjedelig og stillestående i en og samme omgang. Men seieren endte til slutt fullt fortjent hos gultrøyene!

Spillerbørs klar!
Som så mange ganger før åpnet Fagerborg knallgodt og ledet 2-0 etter knapt 3 minutters spill. Men nok en gang klarte vi å gå i fella og slapp oss ned alt for mange hakk etter dette. Dermed fikk hjemmelaget muligheten til å kjempe seg inn i kampen igjen og fikk sin første redusering mot slutten av omgangen. Fagerborg hadde flere muligheter til å drepe kampen den første halvtimen, men bl.a Geir Løitegaard bommet alene med keeper. Det var et noe sløvt og meget stillestående Fagerborglag som gikk til pause med en følelse av å ha gitt hjemmelaget en gratisbillett inn i kampen igjen.

Andre omgang ble bedre, men langt i fra det beste vi har levert i år. Vi fikk variert mer mellom lange baller og oppspill gjennom midten og i tillegg ga OSI fra seg større rom. Det var da også fullt fortjent da Løitegaard smalt inn 3-1 etter et perfekt gjennomspill fra Morten Hammerseng. OSI prøvde å hente opp igjen ledelsen og fikk også en redusering på corner 5 minutter før slutt. Men i stedet for å få lagt et trykk mot Fagerborgmålet var det heltene fra Marienlyst som i kampens siste minutt gikk opp til 4-2. Etter et fantastisk forarbeid av Geir Løitegaard var det Hammerseng som fikk æren av å sette spikern i kista!

Vi vinner nok en gang på en middels dag, og det er vi meget godt fornøyde med!

Ingen

Puntervolds spillerbørs: (børs fra 1-10)
 Navn  Omtale  Karakter
 C.Faye  Ikke alt for mye å gjøre denne gangen heller, dog mer enn sist. Swiper bra, dirigerer og setter i gang raskt. LIte å gjøre med målene. 6
 P.Nundal  Stygg feilpasning på første baklengs. Litt uryddig i plasseringene generalt, men redder seg inn med kvikke ben. God 2.omg6
 R.Puntervold  Begnner å få mer matchtrening. Sikre plasseringer og rydder unna. Kombinasjonen Punter-Hammers husker gamle Fagerborgere fra storhetstiden7
 V.Hauge Solid jobb som vanlig. Tar de fleste hodeduellene, men litt uryddige pasninger. 6
 A.Skjørestad Stort sett solid. Traff ikke på lang-langskuddene. Litt plasseringsproblemer mot ving slutten av 1. og beg av 2.omg. Henter seg greit inn mot slutten6
 E.Bakka Jobber iherdig som vanlig. Muligens litt tyngre i beina enn sist og pasningene satt ikke mot til dels stillestående medspillere. Løpsjobber er dog uvurderlig. 6
 S.Thoen Solid som vanlig. Dirigerte og var sjef. Snuser på 8ern7
 A.Briseid Løp mer enn i de siste kampene så formen er i anmarsj. Litt uryddig i pasningene/valg innimellom, men jobbinga er meget viktig med 3 på midten. 6
 G.Løitegaard  Scoring og målgivende og målgivende igjen. Livsfarlig med farta, er dog litt nonsjalant innimellom. Dvs venter med å sette fart inntil motstander er i kroppen. 6
 M.Hammerseng  2 mål og målgivende. Skaper mye brudulje for motstander da han ble brukt mer og tidligere i 2.omg. 7
 F.Marki Jobber bra (spesielt mot slutten). Feilaktig vinket av for offside noen ganger og blir dermed frarøvet et par mål. 6
 A.Cardo For få minutter til å få poeng-

Kampen: Vi starter strålende med bang-bang fotball. Scorer nesten etter 10 sekunder og leder 2-0 etter 3-4min. Fortsetter å kjøre de første 20min og burde ha drept kampen. Siste delen av 1.omg slipper vi oss ned med lavt balltempo og få løp og inviterer dermed OSI inn i kampen. Reduseringa ga dem håp om resultat. 2.omg starter OSI med et mye høyere tempo og det passer oss godt med større rom og høyere fart. Vi skaper klart flest muligheter og er best, selv om det lugget litt offensivt. De fleste gjør dog en grei kamp, hakket over middels.