15.07 - Ragnars røst i Juni

Postet av Fagerborg Ballklub den 15. Jul 2009

Fagerborg tar ferie på tabelltoppen, les her hva coach-Puntervold tenker om vårsesongen og veien videre: Da var det sommerferie for våre fagre legionærer. Vi tar den ferien i toppen av tabellen med en luke på 7 poeng ned til nr 2. I en avdeling der alle slå alle er dette en solid ledelse, men ikke større enn at en liten minikollaps vil spise den opp i løpet av 2-3 kamper. 

Fasiten viser 8 seiere og 2 tap på 10 kamper. Formen har vært variabel med en stigning inn mot sommerferien der vi viste oss å være klart bedre enn de andre aspirantene til opprykk. I toppkampene har vi vært skjerpet, prestert og plukket 3 poengere. I enkelte kamper mot middelhavsfarerne og bunnlagene har vi slurvet og blitt straffet. Det er da også slik det skal være, går ting på skinner for lenge av seg selv blir man selvgod og snuoperasjonen når man da har kjørt seg fast i sløvheten blir desto verre. 

Årets sommerferie er rekordlang med nesten 7 uker kampfri. Treningene starter 27.juli og serien den 11.august. Det forventes at alle holder formen vedlike. Vi har da 2 uker på å komme i skikkelig modus igjen. Til høsten skal tempoet skrus opp et par hakk. For å innfri årets målsetning om opprykk, 1.plass i KM og vinner av OBOS-cup må vi opp 10% på den fysiske kapasiteten. Vi må bli mer kompakte og gjerrige som lag og helst få opp effektiviteten også. Årets sesong har vist at vi skaper masse målsjanser og at vårt høyeste gir er vesentlig bedre enn motstanderne, men vi har en del å gå på når det gjelder utholdenheten. 

Det er bare 8 seriekamper igjen, men dersom det blir KM og vi gjør jobben i OBOS-cup kan vi ende opp med hele 13 kamper på 2 høstmåneder. Til det har vi forhåpentligvis en sulten og skadefri spillertall når vi møtes igjen i slutten av juli. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.