20.03 - Reisebrev fra Danmark - Dag 2

Postet av Fagerborg Ballklub den 20. Mar 2010

Da var den sportslige delen av årets treningsleir unnagjort og her følger en kort oppsummering av hendelsesforløpet: To nye økter er gjennomført og utrolig nok har vi karret oss gjennom treningsleiren uten flere skader. Andreas Moen ankom Danmark sent fredag kveld og sørget for at vi i hvertfall kunne stille 12 mann (medregnet keeper med finger ute av ledd) til kamp mot Vigør. Ellers er stemningen i gruppen på topp (som alltid) og laget klarer enn så lenge å holde seg i flytsonen.. Meget gledelig med tanke på seriestart om en liten måned. 

Oppsummering:


Morgenøkten: Dagen startet med en relativt roig økt der vi fikk terpet enda mer på dødballsituasjoner og formasjon. Men kanskje det viktigste øyeblikket var da Eirik Bakka og Runar Nord klarte å dra på seg 5 luker på 2minutter i firkanten! Tommel opp for Espen Jensen som gjennomførte nok en trening (3. på to dager) uten å hilse på hamstringen!  

Utfordring 1: Denne helgen deler vi bane og hotell med kristiansandslaget Vigør. Det viste seg at også sørlendingene hadde ivrige sjakkspillere i stallen. Vi utfordret dem til duell mot vår egen landslagsspiller Andreas Moen og det ble selvfølgelig grusing i favør Oslo vest. Sitat Andreas Moen: "Ingen i Norge som jeg ikke har hørt om har mulighet til å slå meg i dette spillet.." Fagerborg - Vigør = 1-0! 

Utfordring 2: I kampen som ble spilt på Fjerritslev kunstgress trakk Fagerborg også det lengste strået. Unge og ivrige sørlendinger kom til kort mot stivbente og rutinerte Fagerborgere. Meget gledelig at dødballtreningen ga utslag og utlikningen ble satt inn av nyervervelsen Lars Christian Kise etter en perfekt serve av Atle Briseid (bildet). 
Fagerborg - Vigør = 2-0!

Så får vi se hvem som vinner banketten lørdag kveld.. Men Vigør: Vi har meget rutinerte folk på dette området også..!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.