24.03 - Fagerborg - Grüner 3-0 (0-0)

Postet av Fagerborg Ballklub den 25. Mar 2010

En svak første omgang og en brukbar andre omgang var nok til å sikre nok en Fagerborgseier mot et noe tamt Grünerlag!
Trenerteamet fikk på båtturen hjem fra Danmark hasteavtalt denne treningskampen og vi satte pris på at Grüner med Omar El-Fakiri i spissen var sporty nok til å ta utfordringen på strak fot.

1.omg: var et eneste stort gjesp. Tempo og trøkk var vel på nivå med en god gammeldags firkant og jeg kan i farten ikke huske å ha notert en eneste kvalifisert sjanse til noen av lagene. Det virket som om de fleste sleit med sirup i beina - kanskje etter en knalltøff danmarkstur (!?).. Det mest positive var vel at vi i hvertfall hadde god kontroll defensivt og ikke slapp til Grüners angrepsrekke nevenverdig..

2.omg: fikk Fagerborgskuta skrudd opp tempo et par hakk - Grüner hang ikke helt med på notene - smack, smack og plutselig sto det 2-0. Nyervervelsen Andres Benitez ble flyttet opp på topp og drev tidvis lekestue med forfjamsete Grünerforsvarere. Den tidligere Romsåspilleren noterte seg for en assist og en meget frekk scoring med en følsom chip over et utrusende keeper. Etter dette var det Fagerborgtraveren Stig Olufsen som satte inn seiersmålet etter et sugende 60 meters løp, et flott forarbeid av Læff og en iskald avslutning. Utover i omgangen fortsatte vi å produsere brukbart med sjanser og seieren kunne fort ha vært større. Grüner fikk sin ene sjanse mot slutten av kampen på en dødball, men avslutningen fra 4 meter gikk himmelhøyt over.

Kort oppsummert skal vi være godt fornøyd med det vi leverte i andre omgang og får håpe på at en god treningsmåned vil forbedre lagets pust enda et par hakk - så skal vi stå godt rustet til første seriekamp mot Røa 16.april!