10.04 - Presentasjon av Bygdø Monolitten

Postet av Fagerborg Ballklub den 10. Apr 2010

Tradisjonen tro vil vi også i år presentere sesongens motstandere i 3.divisjon. Først ut er naboklubben Bygdø Monolitten:
Stiftet: 29.mai 1914 (da under navnet Djerv), senere kjent under navnet Bygdø Ballkubb og har siden 2005 hatt navnet Bygdø Monolitten 
Drakter:Blå/Rød vertikale striper på trøyene, blå bukser
Hjemmebane: Ferd stadion, kunstgress lagt i 2007, på Bygdø like ved E18
Hjemmeside:www.bmil.no
Aktuelt:Bygdø har med nebb og klør klamret seg til plassen i 3.divisjon en rekke år nå, men hadde en relativt solid sesong i fjor. Laget består i første rekke av en gruppe gamle og rutinerte spillere med mye fysikk, men ikke alt for mye pust. På midten hersker fortsatt tidligere Fagerborgspiller Stephan Lien i kjent stil. Ledelsen har i vinter gått ut og søkt etter nye spillere og stallen virker noe tynn og meget sårbar. Laget har kjørt to økter i uka og hadde oppstart så sent som i februar, kun en treningskamp som endte med stortap mot Sagene. Ble rundspilt av Birkebeinern i NM kval (2-8) og skal få det veldig tøft med tanke på å beholde plassen. Har dog mange gode duellspillere og kommer til å score en del på dødball og vil trives i kamper der tempoet ikke er spesielt høyt. 
Treningskamper2010:15.3: Bygdø - Sagene 2-6 
Plassering 2009: 6.plass, 3.div avd.3, 18 poeng bak vinner Lommedalen
Tabelltips:9. - 12.plass

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.