11.04 - Fagerborg - Huk 4-1 (0-0)

Postet av Fagerborg Ballklub den 11. Apr 2010

En stillestående første omgang og en brukbar andre omgang var nok til å hente hjem seieren i generalprøven..
Fagerborg åpnet kampen i et ekstremt søndagsgir og brukte hele første omgang på å komme opp på et respektabelt nivå. Huk fikk føre det meste av spillet, vant de fleste duellene, men skapte få målsjanser. Et par skudd fra 16-meter, men ellers ikke noe som fremprovoserte harehjerte hos coach-Puntervold. Vi klarte å notere oss for en ordentlig mulighet på en corner der Andreas Moen raget høyest og satte ballen i tverrligger. Ellers var det lite å rapportere fra det som skjedde før pause.
I andre omgang ble det foretatt en del bytter og det åpnet seg større rom som vi klarte å utnytte best. Andreas Moen utnyttet en keeperblemme på en corner og stanget oss i ledelsen. Kort tid etter entret legenden Frode Marki banen og dermed sto det 2-0 noen minutter senere. Iskald alene med keeper nok en gang. Deretter ble cruisecontrol´n koblet inn og 4-1 seieren var til slutt fortjent. Huk er langt i fra noe håpløst lag og har mye kvalitet, spesielt offensivt. Men skal de klare å overleve i 3.divisjon blir de helt avhengige av å rydde opp i bakre rekker!

Dermed var oppkjøringen 2010 unnagjort og vi er klare som egg for serieåpningen mot Røa kommende fredag.