02.08 - Fagerborg- Røa 1-3 (0-1)

Postet av Fagerborg Ballklub den 3. Aug 2010

Røa trakk nok en gang det lengste strået etter en scoring i åpningsminuttet

Nå med spillerbørs
Det var et Fagerborglag med et rimelig tynt treningsgrunnlag som stilte til start i årets første høstkamp. Røa hadde tydelig gjort en bedre innsats for å holde på høstformen, gikk rett i angrep fra start og knallet inn høstens første mål allerede i åpningsminuttet. Det var en vaklende Fagerborgskute som prøvde å holde følge de første 15 minuttene, men flere hadde helt tydelig sommerferien fortsatt i beina. Utover i omgangen jevnet det seg mer ut og det hele bølget frem og tilbake uten alt for høy kvalitet og med få trekk med ballen laget helt til langt ut i 2.omg. En meget sjansefattig kamp, i hvertfall inntil det siste kvarteret. Bortelaget hadde vel to sjanser på 1,5 omgang og scoret på begge, vi hadde ingen. I sluttminuttene tente kampen til, begge lag fikk sine muligheter da vi trykket på og bortelaget kjørte kontra. 5 minutter før slutt fikk vi vår redusering, men i stedet for å lykkes med en utlikning var det Røa som kunne kontre inn en 3-1 seier. En uke eller to med litt skikkelige treninger, så skal vi nok få skuta på rett kjøl igjen. Nå er heldigvis de aller fleste tilbake igjen fra skader, ferier og karantener...

C.Faye-Schjøll  Svært lite å gjøre i 1.omg. Noen gode inngrep i 2.omg. 5
 R.Puntervold Ikke kampklar etter sommerferien. Klarer å stå i veien defensivt i 1.omg4
 A.Moen Stort sett bra gjennomført. Vinner dueller og konstruktiv med ball i 2.omg6
 V.Hauge Også solid gjennomført. Vinner duellene og holder forsvaret tett.6
 M.Kristiansen Heller ikke kampklar. Vanskelig inngang på kampen med nesten selvmål i første minutt. Spiller seg etter hvert opp, men også litt uheldig på siste baklengs4
 A.Briseid Jobber bra. River og sliter. Kraft i det som blir utført.6
 E.Bakka Jobber knallhardt, vinner ball og dueller defensivt. Bidrar en del offensivt også7
 S.Olufsen Også solid gjennomført6
 V.Music Jobber bra. Aggressiv og vinner godt med dueller. Stort sett bra avleveringer også6
 TR.Otterstad God sprut i beina, men bevegelsene er ikke koordinert med ballavsender. Blir derfor lite ut av løpene5
 A.Benitez Jobber greit nok, men litt kamprusten. Scorer fint mål5
 LC.Kise Gjør en helt grei 2.omg. Bidrar med bedre bevegelser på topp i 2.omg.5
 F.Marki Viste bra rykk ved et par anledninger, men kort spilletid-
Kampen: Første økt på 5 uker med en 11er samlet. Mange fikk kampsjokk og starten var kronglete med baklengs etter 45 sek. De frøste 15 er vi dårlige. Resten av omgangen tar vi over i store perioder uten å skape sjanser. Røa har heller ingen. Begynnelsen av andre er Røa best, etter hvert tar vi over og trykker bortelaget, men skaper lite før Røa kontrer inn 2-0 etter en corner. Reduseringen 5 minutter før slutt resulterer i enda større trøkk fra oss med mange menn fremover og få bakover. 1-3 blir kontret inn i siste minutt. Det blir jobbet bra i en tett og jevnspilt kamp med der ingen ting flyter lett. Marginene er fortsatt ikke med oss og vi burde hatt en treningskamp i beina før 1.seriekamp. De aller fleste er nå tilbake fra skader og diverse. Det burde derfor være mulig å plukke en del seiere fremover og få dreis på det offensive spillet