Vinter 2012

Postet av Fagerborg Ballklub den 8. Des 2011

Fagerborg holder det gående med 2 treninger pr uke (mandag-torsdag) frem til jul. Siste økt blir 19. des. Mange av de gamle har tatt seg fri i månedene etter serieslutt men det har likevel vært godt belegg på treningene med et snitt på 15 spillere. Mange nye har vært innom og en del talent har vist seg frem. Manglende fysisk kapasitet får vi jobbe med i "preseason".

På nyåret blir det 3 treninger i uka: Mandag (tørteberg), tirsdag og torsdag (Kringsås) kl 2030. Treningskampene starter i slutten av januar. 9 kamper er så langt booket inn, 4 3.divs lag og 5 4. div. Se liste under.

Vi møter følgende lag: Holmen 29. jan, Gruner 1. feb, Frognerparken 4. feb, Vollen 16. febr, Korsvoll 22. feb, Lyn 3. mars, Bygdø 13. mars, HSV 18. mars og Lokomotiv 29. mars.

Målet for januar blir å få satt en solid stall på 22-25 mann og kommet i gang med den fysiske biten. Skal vi innfri målsetningen og opprykk etter sesongslutt 2012 må vi være bedre trent kollektivt enn i 2011. På spillersiden per dags dato er det en del usikkerhet der noen teller på knappene men vi regner på å kunne fylle evnt hull forholdsvis enkelt med nye spillere.

De siste par ukene har tempoet på treningene bedret seg flere hakk. Det ser ut til at vi blir styrket ytterligere offensivt med fart og gode avslutningsegenskaper. Serieoppsettet bør snart være ute og det blir spennende å se hvilke lag vi kommer i pulje med. I 2011 var vi i en sportslig sett ganske god pulje selv om vi til slutt havnet i et lite ingenmannsland på 3. plass med 5 poeng opp til opprykk og hele 16 poeng ned til Vollen på 4. plass.

Det er mange gode lag som spiller i 4. div neste år også. Naturlige kandidater vil være nedrykkslagene fra 3. div med Kjelsås 2 som det presumtivt beste. Lyn 2 kommer fra 5. div men vil sikkert allerede i 2012 holde 3. div nivå. Lyn har fått en sportslig sett lett avdeling i 3. div og kommer garantert til å rykke opp. Andre kandidater blir oss selv sammen med Oldenborg, Grorud 2, KFUM 2, Grei og Rustad. Fra årets avdeling er det flere lag som har potensialet til å kunne løfte seg og lag som Vollen, Holmen og Bygdø kan raskt melde seg på i opprykksstriden. En og annen overraskelse kommer det alltid.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.