Oppstart 2013 litt info

Postet av Fagerborg Ballklub den 9. Jan 2013

Første offisielle Fagerborgtrening i 2013 er da gjennomført mandag 7. januar på Kringså. I motsetning til i fjor var det gode forhold. 25 mann møtte opp- en del nye fjes og noen gamle dukket opp. De 2 neste ukene vil bli brukt til å sette opp en A-tropp på ca 25 mann + en b-tropp (ca 10 mann) som skal være med å serve våre 2 lag. Mer under...

Treningstidene og treningskampene ligger nå på vår hjemmeside. Sannsynligvis blir det satt opp 2-3 kamper til for at alle skal få nok kamper før seriestart.

Spillermøte blir 16. januar kl 1830 på klubbhuset. Da blir et så komplett opplegg (sportslig/adm) som mulig presentert fra ledelsen.

Stallen blir delt opp i 4 grupper som i 2 ukers sekvenser skal ha ansvaret for utstyr og garderobe, samt avvikling av kampene for b-laget i sesong (mai-juni+ aug-okt). Arbeidsoppgaver er før hver trening: 1) hente utstyr i garderobe, 2) pumpe baller (jeg kommer til å sjekke!), 3) vann i flasker (friskt vann!), 4) sjekke vester (11 vester a 3 farger). Alt skal være på plass minst 5 minutter før treninga starter. Oppgavene siste trening i 2 ukers ansvaret: vester OG garderobe skal vaskes før neste gruppe overtar. Er dette for dårlig eller blir glemt av gruppen påløper 2 ekstra uker for å trene seg på hushjelprollen!

Gruppe 1 med ansvar for uke 2+3 er: Sindre W, Andreas M, Erik H, Stian B, Lars K, Ole Marius, Vegard H, Mads F. De resterende gruppene kommer fortløpende...

Premiering: Undertegnede har lest en oppdatert psykologibok der det blir påstått at menneskeheten som art lærer best på gjennom positiv stimuli og tilbakemeldinger i motsetning til irrettesettelser og irriterte primalskrik (70- og 80- tallets treningsfilosofi som funket godt på 2000-tallet også- med litt svake empiriske data som bevis...). Teorien skal utforskes gjennom følgende: På hver trening i spilløvelsen blir det delt ut poeng til vinnerlag. Poengene blir tellt opp i løpet av måneden og månedens spiller blir kåret på første trening i ny måned. Lagene blir satt opp enten strukturert (kampforberedelse eller spesialtrening) eller ustrukturert gjennom diverse matematiske algoritmer slik at sammensetningen av lagene vil variere. Poengene er personlige og kan publiseres på sosiale medier til glede for kreti og pleti.

Forfall til trening skal meldes på SMS: 90976665. Undertegnede driver ikke med Facebook, Linkedit og annet fjas. Klarer man ikke å melde forfall på reglementert måte blir man trukket 1 poeng. Kan kanskje virke firkantet på ustrukturert ungdom ( de under 40), men vi bør vite hvem og hvor mange som kommer på trening for best mulig planlegging til alles beste. Kommer man for sent på trening blir det også trukket 1 poeng (sorry Cardo...). Beinhardt regime med vilkårlig praksis.

Skitur til Kvitfjell blir arrangert 18. -20 januar. Egenandel 300 kr for overnatting + mat. Heiskort er personlig og evnt sprudlevann. Vi håper å få flest mulig med. Påmelding blir sendt til Erik H: 99535662 og/eller Eirik B:97634483.

Umbrocup i Vallhall: Fagerborg deltok på sesongens første Umbrocup i Vallhall i desember og vant turneringen og 1500 kr i førstepremie (for ikke å snakke om prestisjen). Det blir en ny mulighet førstkommende lørdag fra 1200 til ca 1600. Vi trenger minst 8 mann- sms 90976665 dersom du vil være med.

Treningsbaner: vi investerer som vanlig ca 50 % av driftsbudjsettet vårt på oppvarmede baner i vinterhalvåret. Vi forventer dermed at forholdene vil være gode på Kringsjå og NIH. Tørteberg er ikke oppvarmet, men blir behandlet med kjemikalier og kan være glatt når gradestokken ligger rundt 0. Tenk derfor på fottøy (myke knotter er best på dette dekket). Ved stort snøfall og umulige forhold blir treningen flyttet til løpebanen under Bislett.

Dugnader: vi jobber med å få flere slik at treningsleir og treningsavgifter vil kunne jobbes inn for driftige og fattige studenter, og andre med kronisk dårlige betalingsrutiner (som jo som oftest heller ikke har tid til dugnad). Våre avgifter ligger nå på et gjennomsnitt i Oslo (laveste på 10 år) samtidig som dere blir tilbudt de beste forholdene på vårt nivå. Spillere som blir liggende etter på forpliktelsene blir ikke prioritert i kampene.

Ellers ser vi frem til en god oppkjøring før alvoret starter i en avdeling der 10 av 12 lag har uttalt at de skal rykke opp til eliten i 3. div.

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.