Nytt tap av den sure sorten mot Teisen 0-2 hjemme for Fagerborg 2.

Postet av Fagerborg Ballklub den 28. Apr 2015

Teisen, som i fjor var den direkte og eneste årsaken til at Fagerborg ikke rykket opp i 3. div, var kveldens motstander nå i 5. div. De gav nemlig blaffen i å fullføre sesongen 3 runder før slutt da de var klare for nedrykk til 5. div, med konsekvens at alle deres kamper ble strøket og Fagerborg mistet 6 poeng på slutttabellen, Kolbotn bare 3 og dermed gikk Kolbotn forbi Fagerborg med 2 poeng på slutttabellen. Man skulle jo tro at slik usportselig oppførsel skulle få større konsekvenser enn en divisjon ned, men nei slik var reglene (fra i år er det 2 divisjoner ned). Uansett, kamp mot våre rekrutter og ryktene sier at Teisen i år er nok et av disse lagene i 4., 5. og 6. div som satser stort med penger, profiler og masse støy.Fagerborgs lag: Egil- Martin, Andreas M, Markus, Vedran- Eirik B, Albert, Andres- Tor, Kim G, Jan Remi. Innbyttere: Severin, Henrik, Patrick.

Kampen startet med høyt tempo og Teisen trodde tydeligvis at de kunne ta oss på det. Vi står godt mot dem og spillet bølget frem og tilbake med masse dueller, tett situasjoner og bra trøkk. Teisen får de første halvsjansene før vi gradvis begynner å ta over og skaper noen store sjanser først og fremst med Andres. Jan Remi drar seg også forbi sin back inne i 16 metern noen ganger, 2 ganger blir han tatt men velger å stå på beina da det er slik man gjør det i Telemark. På slutten av omgangen har vi fått et klart spillemessig overtak og det ble da en virkelig kalddusj da vi sekunder før slutt ikke fullfører en situasjon der dommern ikke ser at ballen er over kortlinja og vi ligger da under 1-0 til pause.

3 bytter til pause og formaning om å fortsette trøkket. Desverre skulle ikke det bli tilfelle. Vesentlig mindre løpskraft og større avstander ble resultatet og vi overlot derfor premissene til Teisen og de så nå flere hakk bedre ut enn våre gutter. Den første store sjansen skulle likevel vi få. Etter noen dueller var plutselig Albert alene på 11 metern og velger kraft i stedet for å dytte ballen i mål. Ballen havnet en god del meter over tverleggern. Etter dette spiller Teisen seg til flere store sjanser og vi er heldige at deres effektivitet var nesten like dårlig som vår. Midtveis fikk de inn en kontring som gikk helt igjennom og 2-0. På slutten har vi ball i stanga, over fra få meter og cm utenfor, men mål skulle det ikke bli-og et nytt mer eller mindre fortjent tap ble fasit.

Kampen er jevnspilt og kunne bikket begge veier med marginene litt mer med i 1. omgang. Uansett, en god 5. div kamp med stort sett bra trøkk og tempo og det er jo først og fremst trening og læring som er hovedformålet med b-kampene. Igjen en grei illustrasjon om at man må være trent for å henge med her og. Teisen var forsåvidt et bra lag med masse skrik og skrål etter alle situasjoner og selv om dommern var ung og påvirkelig klarte han seg stort sett bra. Om Teisens unge tippeligaprofiler på sidelinja klarer å kontrollere den gjengen der når de vil få marginer og situasjoner mot seg, gjenstår å se...


16.05.2014

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.