07.11.07 - Avslutningsfest samt diverse...

Postet av Fagerborg Ballklub den 7. Nov 2007

Avslutningsfest 24/11- oppstart nytt år, KM innendørs og treninger fremover...

Avslutningsfesten blir lørdag den 24. november. Ballet starter kl 1600 på tørteberg der vi tradisjonen tro har en intern fotballturnering. Etter årets mest prestisjetunge turnering forflytter vi oss til Sagene der vi har leid et selskapslokale. Her blir det anledning til å ta med litt styrkedrikke og mat blir servert. I tillegg blir det kåringer (årets spiller, toppscorer osv), loddsalg og annet gøy! Maten samt en halvliter med drikke koster 200 kr. PÅMELDING TIL DETTE ER OBLIGATORISK, OG MÅ GJØRES SNAREST TIL MAGNUS: TLF 90517578.

Treninger fremover: vi fortsetter med å trene på tørteberg mandager og onsdager 1830 inntil Ekeberg er klar (en gang i slutten av november). Når den er klar flytter vi opp ditt og oppkjøringa med nytt år starter for fullt i desember med 2 treninger i uka. På nyåret legger vi inn en trening til på torsdagene. Helgene vil vi prøve i størst mulig grad å holde hellige.

Første helg i desember er det KM innendørs, der stiller vi lag. Derfor fint at vi holder oss i gang til da.

Undertegnede drar på ferie den 10. november og er tilbake den 24. nov. Mobilen kommer ikke til å være avslått men likevel fint om spørsmål rettes til Magnus eller Arne (92813497).  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.