18.08.08 - Høyst ufortjent tap hjemme mot Sagene 1-3

Postet av Fagerborg Ballklub den 18. Aug 2008

Sagene vinner kampen på å score 2 mål det første kvarteret. Resten av omgangen og hele 2. omgangen er det Fagerborg som kjører kampen og skaper sjanser. Men med bare en redusering klarte Sagene å putte spikeren i kista i det 89. min med deres 3. sjanse i kampen.

Fagerborgs lag: Kamal- Ragnar, Magnus, Espen, Andreas- Bjørn, Philip, Eirik B, Pål, Oscar- Frode. Innbytter: Morten H.

Kampen startet i spaser tempo. Vi lå lavt og Sagene trillet ball med liten lyst til å gå fremover. Presset på ballfører var fraværende og de første 15 min foregikk det meste i transe. Sagene fikk sitt første mål etter ca 5 min med en lang ball ut på høresiden, kantspilleren (som ifølge Andreas var offside) kom ned til dårlinja og fikk lagt ut i feltet. En enslig Sagenespiller mot 3 fagerborgere kommer bakfra og bredsider ballen i mål. Mål nr 2 etter 15 min var veldig likt. Ned til dørlinja på høyresiden vår, ballen var faktisk godt over også, noe verken linjemann eller en godt plassert dommer fikk med seg. Ballen ble så slått ut i feltet der en Sagenespiller setter den i mål via tverleggern. Det var Sagenes 2 eneste skudd på mål i første omgang. Resten av omgangen er det vi som kjører løpet, skaper sjanser men det blir bare med Frodes ene redusering i det 35 min.

2. omgang ligner slik første sluttet. Vi løper over Sagene, spiller bra fotball mot en stillestående og uinspirert motstander og skaper en del sjanser. Det blir dog bare nesten- og istedet for en redusering kontrer motstanderen inn det 3. målet helt på slutten. Godt gjort av sagene å score 3 mål på 3 sjanser.

Spillemessig var kampen en stor forbedring fra foregående mot Skeid og MS. Vi var klart bedre enn motstanderen som ligger som nr 2 på tabellen. Vi slipper dog inn alt for enkle mål og klarer desverres bare å få putta ett. Men kan vi klare å få skrudd opp tempoet enda noen hakk de neste ukene bør vi kunne ta nok poeng til å overleve.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.