20.04 - Ragnars Røst i April

Postet av Fagerborg Ballklub den 20. Apr 2009

Da var sesongoppkjøringen unnagjort og seriespillet står endelig for tur. Trener Puntervold har gjort seg noen tanker rundt vintersesongen og seriespillet utover våren.

Les det her:
Da var alle forberedelser til seriestart unnagjort...

De siste fem ukene har vi spilt fem nye treningskamper. To kamper mot bra 3.divisjonslag og tre mot 4.divisjonslag med opprykksambisjoner. Med fem nye seiere som resultat er det vanskelig å unngå favorittstempelet i vår avdeling. 

Kampene mot 3.divisjonslagene viser at vi har evnen til å heve oss kvalitetsmessig når motstanden krever det. Ellingsrudkampen viste oss at vi kan bytte ut en hel lagdel og likevel fremstå som et godt lag. Oppgjøret mot Huk var en fartsfylt kamp med to lag som hadde klart seg greit i 3.divisjon. 

Fagerborg vinteren 2009 har vært i flytsonen. Spillerstallen er bred og god. Det er kamp om plassen på nesten alle plasser. Vi har et ekstra gir som brukes innimellom, men det er nå alvoret starter og poengene skal deles ut. Vi vet lite om hva motstanderne står for kvalitetsmessig, men når dommerfløyta blåser i gang seriespillet er det kamp om hvert poeng som gjelder. 

Første motstander er Frigg 2. Dette bruker ofte å være tøffte og tette kamper og vanligvis vil Frigg mobilisere for å prøve å klå oss. Vi må anta at det skjer i år også. Vi har noen skader inn mot seriestarten og en sentral spiller som Atle Briseid er bortreist og uaktuell. Så allerede i seriestarten får vi stresstestet kvaliteten på spillerstallen vår. Den testen er det mange spillere som vil være med på så her er det bare å tråkke til på Marienlyst tirsdag 21.april 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.