21.09 - Ragnars Røst i September

Postet av Fagerborg Ballklub den 21. Sep 2009

Sesongen drar seg mot slutten, men fortsatt har Fagerborg en jobb å gjøre før man kan ta en velfortjent vinterpause. 

Les Puntervolds betraktninger her:
Høstens sluttinnspurt!

Årets store mål med tilbakerykk til 3.div og avdelingsmester ble oppnådd for to uker siden. Alt i alt har vi vært suverene i en ganske jevn avdeling. Vi har stort sett spilt kamper der vi har vært førende, motstanderen har lagt seg bakpå og vi har måttet jobbe for å dra seierene i land. Vi har ikke fått noe gratis og det har skjerpet sansene. Noe som vil komme godt med til neste års 3.div

Med kretsmesterksapet mot de andre to avdelingsvinnerene i 4.div i Oslo har vi 5 kamper igjen. Av en eller annen grunn har vi fått en flom av skader, sykdom og diverse forfall de siste to ukene og det er ikke blitt gjennomført en eneste fornuftig trening (med mer enn 5 mann) siden opprykket ble klart. Utfordringen nå blir derfor å få toget tilbake på skinnene med de spillerne vi har tilgjengelig og fullføre sesongen med stil. Faller kvaliteten så mye at vi går på masse tap de neste kampene har vi ikke fullført sesongen slik som planlagt og som seg hør og bør i en ellers jubelsesong. Med de andre lagenes kamp for opprykk og nedrykk er det også et poeng med fair play og at vi gjør vår del for at tilfeldighetene ikke blir avgjørende. 

Sigurd Thoens stygge benbrudd mot Putten sist uke var et hardt slag for oss alle. Det var en svært guffen opplevelse og vi skal være takknemlig for at han blir operert og behandlet på Norges beste sykehus. Forhåpentligvis får han ikke noen varige mén, og at han blir såpass bra at han kan spille fotball igjen. Sammen med Geir Løitegaard ledet han poengbørsen og har i sum vært en av våre aller beste spillere i årets Fagerborglag. Det blir ikke lett å erstatte ham sentralt på midtbanen. 

Vi har gått på få smeller i år, og etter de få smellene vi har fått har vi skjerpet oss og slått hardt tilbake. Utfordringen nå de neste ukene blir å forbli skjerpet og kjempte hjem et kretsmesterskap i 4.divisjon på toppen av opprykket. DA har vi hatt en god sesong! 



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.