23.09 - Fagerborg2 - Ready 0-1 (0-0)

Postet av Fagerborg Ballklub den 24. Sep 2009

Rekruttenes høstspurt hold ikke helt inn og unggutta fra Ready vant til slutt fortjent serieavslutningen på Tørteberg Arena! I en kamp der begge lag kun kjempet om å avslutte sesongen med stil var det lite som minnet om jubelfotball og innsats til siste blodsdråpe. Kampen var lenge tett og jevn, relativt sjansefattig, men med et lite overtak til bortelaget. Fagerborglaget lå dypt og kompakt og hadde relativt god kontroll på Readys angripere, men hadde selv lite å by på offensivt i banen. 

Etter en målløs første omgang åpnet kamp
en seg mer i andre. Ready hadde de fleste og største sjansene, blant annet et par treff i treverket. Til slutt løsnet det - alene med keeper - ballen plassert ned i høyre hjørne - 0-1. Våre heltemodige rekrutter lå tålmodig og ventet på at den ene gyldne sjansen skulle by seg, den kom også et par minutter før slutt. Eivind Hesjadalen (bildet) ble perfekt frispilt inne i 16-meteren, men fra noe skrått hold smalt ballen i stanga - akk så nære.. 

Dermed endte sesongavslutningen med tap, men prestasjonen var vel sånn nogenlunde brukbar. Jeg kommer tilbake med all statistikk for sesongen, men kan kort oppsummere med at en beskjeden vårsesong (9 poeng) ble fulgt opp av en meget god høstsesong (18 poeng) og dermed endte vi midt på tabellen (blir vel 5. eller 6.plass). Veldig godkjent det ut i fra forutsetningene vi startet med i april.. Neste år skal vi klare å ta enda et steg! Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.