29.09 - St.Hanshaugen - Fagerborg 0-7 (0-4)

Postet av Fagerborg Ballklub den 30. Sep 2009

Endelig var det over! Fagerborgs opptreden i 4.div ble så kort som overhode mulig (for denne gang). I bydelsderbyet ble det aldri spennende og FBK kunne på en overbevisende måte nok en gang sende naboklubben hjem med kalassiffere i sekken!

Spillerbørs klar! 
Nok en gang var Fagerborg kun 11 mann kun timer før kampstart, men takket være iherdig lobbyvirksomhet fikk man til slutt overtalt rekruttene Kenneth Odden og Eirik Utstumo til å stille opp. Begge fikk dermed sin sesongdebut i 4.divisjon i årets siste seriekamp. 

Det viste seg at også hjemmelaget St.Hanshaugen var noe tynt besatt, og til tross for at dette var lagets viktigste kamp for å unngå nedrykk var det et rimelig svak lag som entret banen (synd å måtte si det). Likevel var det Hauen som åpnet best og fikk en sjanse alene med keeper allerede i åpningsminuttene, men klarte ikke å utnytte denne. Fagerborg på sin side virket sløve og noe uinspirerte i innledningen, men da vi ikke ble straffet for dette med baklengsmål fikk vi jobbet oss sakte, men sikker inn i kampen og tok over styringen. Etter hvert fikk Fagerborg enorme rom å boltre seg på og ikke minst tilbød hjemmelagets forsvar et enormt bakrom til stor glede for FBKs lynhurtige angrepsspillere:) Ut kampen raidet vi opp det ene gode angrepet etter det andre og skapte mange store sjanser, flere av dem etter meget fint spill. Vi fikk denne gang god trening i å score fra mange ulike situasjoner, lenge siden vi har scoret direkte på corner, frispark, kontring og etter godt gammelt vingspill. Dette kan være godt å ta med seg inn i KM-kampene. 

Utover i 2.omgang sank kvaliteten betraktelig, det åpnet seg enorme rom begge veier, vi hadde forsatt våre sjanser mens hjemmelaget ikke maktet å utnytte sine overganger. En del gåfotball til tross, mye fint angrepsspill å ta med seg inn i årets to siste kamper! For hjemmelaget var det en helsvart kveld, men et enormt jubelbrøl kom det likevel fra sidelinjen midtveis i andre omgang da sluttresultatet mellom OSI og Kjelsås ble kjent. Takket være OSI-seier blir det 4.div på Hauen også i 2010! 

Laget:
Christian Faye-Schjøll

Ragnar Puntervold - Andreas Moen - Vegard Hauge - Alexander Cardo

Vedran Music - Eirik Bakka - Atle Briseid (k)

Eirik Garnvik - Frode Marki - Christian Finstad

Benyttede reserver:
Eirik Utstumo for Vegard Hauge
Kenneth Odden for Andreas Moen

Mål:
0-1 - Vegard Hauge
0-2 - Frode Marki
0-3 - Frode Marki
0-4 - Eirik Garnvik
0-5 - Frode Marki
0-6 - Eirik Garnvik
0-7 - Eirik Utstumo

Puntervolds spillerbørs:
 Navn  Omtale  Karakter 
 C.Faye  Satt på få utfordringer. 5
 R.Puntervold  Litt sløv uten at det fikk konsekvenser 4
 A.Moen Veldig sløv uten at det fikk konsekvenser 3
 V.Hauge Også avslappet, men rydder greit opp5
 A.Cardo Greit, men litt varierende4
 V.Music Løper enormt mye. Skaper en del med løpskraften. Gjør mye bra og en del merkelige valg innimellom. 5
 E.Bakka En kamp på det jevne. Greit nok5
 A.Briseid Også stort sett på det jevne.5
 E.Garnvik Scorer 2 fine mål og skaper en del6
 F.Marki Brant et par store før første mål, der i fra og ut så det plutselig ut som han hadde spilt fotball før. Til tross for MANGE offside. 7
 C.Finstad En kamp på det jevne. Ryddet greit opp som midtstopper i 2.omg, gjorde ting enkelt. 5
 E.Utstumo Scoret 1 og kunne hatt enda ett. Kom greit ut av det. 5
 K.Odden Ryddet greit unna, enkelt og kontant5
Kampen: Hva skal man si om 7-0 mot et lag som ikke var i nærheten? St.Hanshaugenlaget som vi slo 8-1 i våres var to divisjoner bedre enn dette laget. Vi er småsløve, slurvete og svært varierende. Scorer dog en del fine mål og dersom jeg ikke gir anstendige karakterer etter 7-0 blir jeg beskyldt for å være en gammel grinebiter. Vi må skjerpe oss mange hakk til KM. 
Karakter: 3

St.Hanshaugen: Hjemmeside

 Bilder fra kampen  Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.