27.01 - Fagerborg - Svett BK 7-2 (2-1)

Postet av Fagerborg Ballklub den 28. Jan 2010

Grei skuring mot Svett!

Fagerborg åpnet svært forsiktig. Svett var det best laget de første minuttene og vant de fleste duellene tidlig i kampen. Det var de som tok ledelsen i kampen, men Fagerborg skulle slå hardt tilbake. Utlikningen kom da Øystein Arnberg stusset en pasning fra Magnus Kristiansen videre til Lars Christian Kise som var sikkert alene med Svetts keeper. 2-1 kom fra samme mann etter et godt forarbeid av spisskollega Arnberg.

I andre omgang vartet Fagerborg opp med godt angrepsspill i et tempo som hadde varmet selv gamle Puntervold. Mange samtidige bevegelser, få berøringer og hurtige pasninger ble for mye å hamle opp med for Svett. Kaptein Briseid økte ledelsen til 3-1 etter å ha blitt flikket gjennom av Fredrik Skarre. Svett rakk å redusere til 3-2 før nevnte Skarre scoret Fagerborgs fjerde mål etter en retur fra keeper. Briseid fikk sitt andre mål for dagen etter et innlegg fra debutant Andrés. Deretter kom 6-2 da Skarre stusset i gjennom Eirik Bakka alene med keeper. Kampens siste mål ble signert av comeback-Stig fra straffemerket.