16.02 - Lommedalen - Fagerborg 6-3 (0-1)

Postet av Fagerborg Ballklub den 3. Mar 2010

Tap mot Lommedalen Mange forfall igjen (den vanskelige februar måneden), men med hjelp av Bosmanspillerne Medjid og Mounir klarte vi å stille lag. Vi startet best. Drev Lommedalen på defensiven og produserte noen halvsjanser. Godt tempo i kampen. Lommedalen kjørte seg fast i aggresive og kontante midtstoppere. Den første halvtimen var god. Vi vant duellene og hadde stor bevegelse offensivt, selv om det manglet presisjon i siste fase. Lars fikk æren av å starte målshowet etter ca 18 minutter etter en utsøkt gjennombruddspasning fra Mounir. De siste 10 min av første omgang overtok Lommedalen. Vi begynte å slurve og klarte ikke lenger helt å følge med på tempoet. Godt keeperspill og noe tur fører dog til ledelse halvspilt.

2.omgang var en oppvisning i bevegelse og effektivitet. Vi hadde tydligvis løpt i fra oss. Defensivt henger det overhode ikke sammen og med en rekke feil putter Lommedalen 5 mål de første 20 minuttene av 2.omg. Siste halvdel er mer jevnspilt igjen (Les: lavere tempo) og det hele ender til slutt med 6-3.

Summasumarum: Kollektivt klarer vi å holde høyt 3.divtempo i 30 min. Lommedalen (som sikkert trener dobbelt så mye som oss), var gode. Høyt balltempo, mange samtidige bevegelser og vesentlig bedre fysisk (de unge spjælingene viste at fotball er en løpesport) enn oss. Det er jo en grei beskjed medio februar og andre unnskyldninger trenger vi ikke lete etter.

Vi stilte med et nykomponert og ujevnt lag, men god trening og innsats fra de som involvert seg så lenge kreftene holdt. Lommedalen blir et topplag også i 2010!