16.03 - Ragnars Røst - Mars

Postet av Fagerborg Ballklub den 16. Mar 2010

Da var det endelig klart for Ragnars Røst igjen - etter en lang vinterdvale kan du endelig lese hva trenern tenker om vintersesongen og veien frem mot seriestart: Lykkelige mars er kommet. Dager er nå lenger enn natta, snart kommer det grønne gresset frem igjen og Fagerborg har endelig våknet til live. Januar og spesielt februar var forholdsvis tunge måneder. Det har vært mye frem og tilbake med både gamle og nye spillere. Til tider har det vært tynt med folk og vi har ikke fått trent godt og hardt nok. Treningskampene har blitt gjennomført med venner og venners venner og resultatene og prestasjonene har vært deretter. 

Stallen er sterk, men fortsatt tynn og sårbar. Våre 2 beste fra i fjor, Geir Løitegaard og Sigurd Thoen er ute, men vi har fått inn 4-5 nye som bare blir bedre og bedre. Vi jobber fortsatt med å få inn 2-3 mann til som kan styrke laget vårt ytterligere. Mars har vært en opptur. Vi har slått kvalifisert motstand fortjent, fått rettet opp noe av de defensive svakhetene og tydliggjort at vi ikke er godt nok trent. Kvalitetene i laget er udiskutable. Vi har mye spisskompetanse, men tempoet og innsats må opp noen hakk til. Kondisjonen kan bli bedre hos samtlige og når vi har rettet på det skal vi bli et vanskelig lag å møte. 

Målsetningen er krystallklar. Vi må opp i 32-35 poeng og karre oss inn blant de 6 beste i avdelinga slik at Fagerborg er et 3.divisjonslag i 2011 også. Det blir alt annet enn enkelt. De fleste lagene i årets 3.div har innsett alvoret og inntrykket er at det trenes mer og bedre hos konkurrentene våre enn de siste årene. De fleste kampene vil dermed bli jevne og tette. Fortsatt har vi 4 uker og 3-4 treningskamper før alvoret starter. Tinger i bedring, men fortsatt mye å ta tak i. Seriestarten nærmer seg og dette blir spennende for blodpumpa..

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.