22.03 - Reisebrev fra Danmark - Dag 3

Postet av Fagerborg Ballklub den 22. Mar 2010

Så var også årets treningsleir historie. Her følger oppsummeringen av høydepunktene den siste dagen: Til tross for litt haltende forutsetninger i forkant av treningsleiren ble også denne turen en ubetinget suksess. Samtlige 12 reisedeltakere storkoste seg fra første sekund og den gode stemningen holdt seg helt til ankomst Oslo søndag kveld. 

Søndagens høydepunkter:


 Hvile og restitusjon: Etter fire økter på to dager og en knusende overlegen seier i både treningskamp og på bankett var det endelig tid for en rolig søndag og restitusjon på høyt nivå. For en gang skyld kunne vi nyte hele dagen i Danmark da båten ikke gikk før 17.30. Video og tv-titting på alle gutta!

Avreise fra Hirtshals: Samtlige av gutta klarte å komme seg ut av senga, rydde rom og likevel være på plass i Hirtshals i god tid før avgang - meget imponerende! I år klarte vi også levere inn samtlige hotellnøkler... det er ikke vanlig kost for Fagerborgere på tur.  

Buffet på båten: En ny og meget trivelig Fagerborgtradisjon er å ta hurtigbåten fra Hirtshals til Larvik som tar ca 3,5t. På båten tilbys det en meget gledelig buffet som vel uten tvil er den mest imponerende over hele Skagerakk! 

Spesial reservering: Alexander Cargo fikk reservert egen sitteplass

Signeringer: Etter å ha levert varene på treningsleiren, gjennomgått den obligatoriske medisinske testen samt svoret troskapsløftet ble de tre førstereisgutta skrevet inn i Fagerborgrekkene. Grattis til Andreas Bråthen (Læff), Runar Dahl og Lars Christian Kise! Coach Puntervold og kaptein Briseid overværte seremonien. 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.