15.04 - Ragnars Røst - april

Postet av Fagerborg Ballklub den 15. Apr 2010

I skrivende stund er det under 24 timer til serieåpningen, dermed også klart for vinteroppkjøringens siste Ragnars Røst: Da var "pre-season" over og det er under 24t til poengkampen starter i årets 3.divisjon. Vi har hatt en jevn stigning den siste måneden. Spillet vårt har variert i treningskampene, men resultatene har vært jevnt gode. Treningskamper er ikke det samme som seriekamper. Det byttes mye, man prøver nye ting og intensiteten er ikke alltid slik den vil være når det er poeng som blir delt ut. Uansett, seiere gir selvtillit og trygghet og viser at det er fullt mulig å havne blant de 6 beste. 

Sammenliknet med i fjor har vi faktisk ennå ikke levert kamper med den samme intensitet og hurtighet som enkelte av kampene våre i fjor i 4.div. Men vårt laveste nivå er hevet betraktelig og våre motstandere har de siste syv kampene slitt fælt med å produsere sjanser og scoringer på oss. Vi har fått strammet opp det defensive og scorer jevnt og trutt mål. Bare tiden vil vise om vi har matchet oss mot for dårlig motstand. Potensialet i laget er dog på ingen måte tatt fullt ut. Individuelt har mange fortsatt en del å gå på. Det kollektive har fungert bra og gruppa er sammensveiset. 

Stallen var for fem uker siden liten, men god. De siste ukene har vi fått inn flere spennende typer og denne ukas signeringer i de gamle friggspillerne Bendik Baasland og Stein Arve Bernes er klare forsterkninger i første 11ern. Vi har fortsatt 2-3 veletablerte 3.divspillere på vei inn i troppen og går det veien har vi fått snudd en liten tropp til en stor og god tropp som bør kunne skape hodebry for de fleste lagene i avdelingen. 

Første seriekamp er borte mot Røa, nr 2 er hjemme mot naborival Bygdø, før Bøler borte i 3.serierunde. En ordentlig utfordrende start som vil sette oss under press fra første stund. Troppen er ikke helt satt, vi har skader på klare kandidater til første 11ern (Øystein Arneberg, Bendik Baasland, Andreas Moen, Andreas Bråthen, Magnus Kristiansen) mot Røa. Den slags utfordring vil alle lag møte og er en naturlig del av en lang sesong!

Snurr film

mvh.
Fabrizio Ravanelli

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.