22.04 - Fagerborg2 - KFUM3 1-3 (1-1)

Postet av Fagerborg Ballklub den 26. Apr 2010

Rekruttene måtte nok en gang se seg slått i serieåpningen, men leverte likevel en brukbar prestasjon: Det er alltid knyttet stor spenning til Fagerborgrekruttenes åpningskamp på Tørteberg kunstgress. En lang vintersesong med et par skiturer, men ikke alt for mye balltrening er realiteten for mange og dermed kan sesongdebuten på den enorme kunstgressflaten være brutal for de fleste. 

Men rekruttene kom godt ut av startblokkene denne gang og Mads Claudi fikk æren av å sette inn årets første goal på en perfekt lobb over keeper fra hjørnet av 16-metern. Etter dette bølget spillet frem og tilbake med store sjanser til begge lag. Men en god Runar Dahl i Fagerborgburet holdt KFUM unnå scoring til tross for flere gode muligheter. Like før pause fikk bortelaget frispark på 18-meter og skuddet gikk rett gjennom muren og trillet inn i hjørnet, dermed uavgjort til pause. 

Andre omgang var også jevn lenge, men da forsvarsbauta Arne Furumo ble sendt i dusjen etter å ha dratt ned KFUM spilleren som sistemann ble det tungt for våre rekrutter og det rant inn to mål, dessverre. Men kampen var langt i fra håpløs og det kommer garantert til å bli mye moro utover denne sesongen også! 

Laget:
Runar Dahl

Vedran Music - Arne Furumo (k) - Andreas Bråthen - Andreas Skjørestad

Pål Nundal - Anton Karlsson - Rama Abdikatim - Alexander Cardo

Mads Claudi - Eirik Utstumo

Mål:
1-0 - Mads Claudi
1-1 - 
1-2 -
1-3 - 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.