29.04 - Kjelsås3 - Fagerborg2 2-1

Postet av Fagerborg Ballklub den 30. Apr 2010

Nok et knepent tap for Fagerborgs ivrige rekrutter

Kamprapport endelig på plass:
Sigurd Thoen hadde sin debut som Fagerborgtrener i denne kampen hvor vi forventet tøff motstand. Kjelsås3 stilte nemlig med stort sett det samme mannskapet som førstelaget måtte jobbe hardt for å slå i 4.div i fjor. Fagerborg var i nærheten og yppet seg på slutten, men til slutt ble det et nytt surt tap.

Kjelsås etablerte tidlig et brukbart trykk, men en tidvis god Runar Dahl og ivrige strekspillere holdt oss inne i kampen. Kjelsås fikk til slutt hull på byllen etter en corner og heading fra fem meter. Etter det jevnet kampen seg ut. Fagerborg hadde etter hvert målsjanser og var blant annet bare et tigersprang fra Kjelsåskeeperen unna scoring. Likevel var det Kjelsås som nok en gang scoret og dermed sto det 2-0 til pause.

I pausen måtte Runar ut etter at lillefingeren som vanlig kom ut av ledd. Dermed måtte Eirik Utsi ta på seg hanskene og leke keeper. Andre omgang ble noe bedre enn den første for Fagerborgs del, selv om de store sjansene lenge uteble. Kjelsås var farlig fremme på flere kontringer, men Utsi holdt buret rent. Man øynet håp om en liten sensasjon da Eivind Hesjadalen plukket opp en feilpasning og satte ballen kontant i mål, med ti minutter igjen å spille. Dessverre ble det ikke flere sjanser, og kampen endte med et alt i alt fortjent tap. Referenten var glad for å være tilbake på banen, denne gang som venstre kant med heade-forbud, og med ansiktsmaske som også blir å se fremover.