27.09 - Nordstrand - Fagerborg 8-3 (2-2)

Postet av Fagerborg Ballklub den 3. Okt 2010

Sprengt i fillebiter av et småsløvt Nordstrandslag

Nå med spillerbørs!
Fagerborg startet kampen brukbart og hang godt med i halvannen omgang, men ble sønderknust og ydmyket av et middels Nordstrandslag de siste minuttene av kampen. Vi åpnet med et brukbart trøkk og skapte bra med sjanser i første omgang, ledet også to ganger, men begge ganger fikk hjemmelaget spasere inn utlikningene alene med keeper. Fagerborgbenken øynet lenge mulighetene for poeng på Niffen kgr, men det hele endte med en katastrofal avslutning.

J.Brekken  Ikke så mye å gjøre med de fleste måla. En tabbe 4
 R.Puntervold  Uff og uff. Tiårets verste. Alt var dårlig og få formildene omstendigheter 2
 M.Kristiansen Uff og uff. Tiårets verste. Alt var dårlig og få formildene omstendigheter2
 V.Hauge Jobber bra i uvant posisjon og får godkjent5
 C.Joaila Frisk i begynnelsen av kampen. Fortsatt litt veik og avventende i duellene, men tross alt av de bedre4
 F.Marki Målene rauset inn bakover etter at han kom inn, men det blir vel litt feil å skylde på det spissbyttet...-
Kampen: En jevn, middels og slurvete kamp fra 2 halvsløve lag som ikke hadde så mye å spille for den første timen. 3-3 til 20 minutter igjen av kampen. Da raknet Fagerborg fullstendig på en måte som undertegnende ikke trodde var mulig og som heller ikke har skjedd før de siste 15 årene. Fryktelig!
Terningkast: 1 ...