Fagerborg- Majorstuen 3-1

Postet av Fagerborg Ballklub den 17. Apr 2016

I kamp nr 3 var det en av årets outsidere- Majorstuen-som ventet Fagerborg på motsatt banehalvdel. Majorstuen er nyopprykket, men har bunkret opp med en del gamle helter og gode ballspillere. Så her forventet vi en ny tøffkamp. Resultatmessig tar vi en ny sterk seier. Vi er best i sjansestatistikken igjen med god margin- men spiller ingen god kamp i et temposvakt oppgjør på Marienlyst.

Fagerborgs lag: Mateusz – Ross, Andreas, Mads, Vedran – Anders (Sondre- 46 min), Bjørn, Eirik B (Kim J- 25 min), Preben (Ole Martin- 46 min)- Jonas ( Espen-83 min), Haaken.

Kamp nr 2 på 4 dager, og for noen den 3. kampen på 4 dager (4 mann spilte også b-kamp på torsdag) var ganske tydelig fra start. Til tross for at vi skapte en giga sjanse allerede i 1 minutt så vi slitne og tafatte ut veldig lenge. Dårlig tempo og lite kollektiv jobbing gav mye balltap og dårlig rytme. Defensivt står vi dog bra og Majorstuen skapte svært lite bortsett fra et frispark de banker i stolpen. Haaken scorer målet vårt på straffe og Majorstuen utliknet 15 sek før pause da et skudd endret retning og gikk i mål.

2. omgang ble det som forventet mere åpent og vi får gode overganger. Spillet og ballinnehavet er forholdsvis jevnt, men flest sjanser er det Fagerborg som lagde. Til slutt sitter en overgang og Ole Martin får satt ballen i mål. Majorstuen får så 10 min før slutt en gylden sjanse til utlikning da deres spiss løper igjennom, men alene med vår keeper går avslutningen på utsiden av mål. Helt på slutten blir da 3-1 da Haaken kommer fri og alene med keeper ordner spikern i kista.

Ingen god kamp sammenlignet med de 2 første kampene. Vi så slitne ut og hadde ikke de ekstra kreftene som skulle til for å gjøre den fysiske biten ubehagelig for Majorstuen. Uansett, vi vinner på en dårlig dag og klarer stort sett å forsvare oss godt.