03.04.06 - Vår tradisjonelle treningsleir Danmark ble avholdt i Slettestrand fra 30/3-2/4.

Postet av Fagerborg Ballklub den 3. Apr 2006

Etter mye frem og tilbake pga vanskelige værfohold og mange forfall, endte den med at vi dro til Slettestrand i Danmark på en 3-dagers treningsleir. Som vanlig ble det vellykket både sportslig og sosialt.

Opprinnelig var det påmeldt 27 mann til treningsleieren vår, men grunnet den ene skaden etter den andre og diverse andre forfall var det til slutt en svekket tropp på bare 19 mann som dro avsted sammen med 3 ledere- Arne D, Sverre og Vidar.

Sportslig sett gjennomførte vi 2 treninger med hovedvekt på formasjonstrening og døballer.

Fagerborgs lag fredag mot Vigør fra Kristiansand: Håkon, Magnus Kenneth Åsmund Roger, Eirik B Ragnar André, Henning Carl. Innbyttere: Anders, Harald og Tobias. Vigør regner seg selv som opprykkskandidat i sørlandsavdelingen. Kampen ble en jevn batalje- der vi var best i første omgang og Vigør hadde ballen mest i andre omgang. De store sjansene var det stort sett vi som skapte mens det var Vigør som stod for effektiveten og satte 2 mål på de 3 sjansene de hadde i løpet av 90 minutter. Til tross for tap var kampen spillemessig en opptur etter den begredelige kampen mot KFUM sist uke. Defensivt var det nesten prikkfritt helt til det glapp 2 ganger de siste 10 minuttene. Offensivt skulle vi gjerne hatt litt større trøkk innimellom- men vi skaper nok sjanser til at vi burde ha scoret 2-3 ganger.

Lørdag var det Jerv fra Grimstad som stod på den andre siden. Vi stilte denne dagen med et meget ungt lag sammen med 3 old boyser (undertegnede, Bård og André- sorry André). Fagerborgs lag: Even, Jon-Inge Anders Ragnar Bård, Jack André Medjid Eirik B Harald, Tobias. Med 3 16-17 åringer og resten rundt 20 år, bortsett fra de nevnte evigunge :) var vi spent på hvordan dette skulle gå mot et Jerv lag som tradisjonelt bruker å være et godt lag. Unggutta klarte seg meget bra - og kunne gå til pause med 0-0 i en kamp med absolutt brukbart 3-div tempo. Jerv tok mer og mer over i 2. omgang og de fikk sitt ledermål et kvarter ut i omgangen etter en corner situasjon. 25 min før slutt byttet vi innpå 5 mann med mer eller mindre friske rutinerte ben. Kampen endret dermed karakter og herfra og inn var det Fagerborg som hadde initiativet. Carl utliknet til 1-1 på en corner og Rune satte seiersmålet på en frispark situasjon 15 min før slutt. Dermed var det en fornøyd Fagerborg gjeng som avsluttet den sportslige biten av treningsleiren.