20.05.06 - Vår 3 1-0 seier på rad i 3. div ble innkasert lørdag 20. mai borte mot Fjellhamar.

Postet av Fagerborg Ballklub den 20. Mai 2006

Etter den katastrofale sesongstarten har vi nå for alvor kommet i gang med poengplukkinga i 3.div med den 3 strake seieren. Igjen kom poengene mer som en konsekvens av at vi ikke slipper inn mål enn av rivende godt spill (vi spilte nemlig elendig!). Men så lenge man scorer mål og motstanderen ikke gjør det blir det 3 poeng.

Fagerborgs lag: Håkon, Andreas Åsmund Ragnar Bård, Henning Eirik B André Eirik U Geir, Carl. Innbyttere: Espen, Mads, Jack.

Med 5 nye forfall fra Frigg kampen ble det igjen brukt mye tid på forhånd for trenerteamet på å sette sammen et lag med noenlunde balanse og 3. div standard. Men med alle disse omfattende endringene i leddene var det noe nervøst og tafatt over spillet vårt fra første stund. Fjellhamar hadde vinden i ryggen og utnyttet dette til å slå mye langt på den "nye" (da tenker jeg ikke på alderen) forsvarsfireren. Med litt dårlig rytme og samhandling ble det en del farlige situasjoner og døballer som vi med nød og neppe fikk ordnet opp i. Fremover var det tannløst og blodfattig med mye dårlige pasninger og ikke alt for god jobbing. Fjellhamar hadde 2-3 store sjanser mens vi scorte på den ene av de 2 sjansene vi produserte i 1. omgang. Målet ble satt inn av Carl etter ca. 25 min etter et flott innlegg av Eirik B fra venstrekanten.

I 2. omgang jaget Fjellhamar redusering (i den grad kamptempoet kan kalles jaging) og vi lå lavt og kontrollerte defensivt (i hvertfall innimellom var det kontroll). Fjellhamar fikk en del sjanser utover i omgangen men vi red stormen av. Fremover kom vi også til en god del nestensjanser, men vi slurver ekstremt med pasningene i de avgjørende øyeblikkene når vi får gode brudd. Vi fikk enorme rom av en svak motstander som burde ha vært utnyttet til å skape noen gode overganger og produsert flere mål.

Med så dårlig spill skal vi være glade for at det ble 3 nye poeng. Nå har vi kontakt med øvre halvdel igjen. Heldigvis får vi nå 9 dager med kampfri og det er å håpe at flest mulig finner det opportunt å ta veien innom treningene i løpet av uka. Vi er nødt til å jobbe oss tilbake i form slik at vi klarer å prestere bedre spillemessig fremover- (selv om vi er glade for 3 nye poeng).