20.04.07 - På vei til Ullevål!

Postet av Fagerborg Ballklub den 20. Apr 2007

Ingen kan vel nekte for at Fagerborg BK med sin 6-1 seier over Bygdø er på vei til Ullevål og en eventuell NM finale. Riktignok har vi ikke kommet halvveis i cupen enda, men man kan jo drømme.Tørteberg kunstgress fikk årets første gjeldende kamp for Fagerborg som etter en vellykket treningsleir i Danmark var på hugget ettter en skikkelig seier.

Og det ble det altså. Kampen startet med brask og bram med denne lagoppstillingen: Jacob - Andreas, Trygve, Andre, Rune - Thomas, Bakka, Espen, Rune - Carl, Frode. Michelle, Mejid, Kristian kom inn som innbyttere.

Første omgang var preget av et trygt Fagerborgforsvar med ivrige

spillere foran seg på både midtbane og spisser. Bygdø på sin side ledet av spillende trener Stefan (tidligere Fagerbog spiller) satset alt på dødballer og lange oppspill fra starten av. Slik sett var det stor forskjell mellom lagene, som drillos og barcelona! Barcelona ala Fagerborg var kjapt i nettmaskene med 1-0 og 2 - 0 før Bygdø lurte til seg et dødballmål på frispark fra 30 meter som ble stusset videre. Første omgang var en relativt jevn omgang, og med jevn mener jeg jevnt sig fremover på banen for Fagerborg med noen breakdowns fra Bygdø. Etter hvilen var det samme taktikken på begge lag hvor Fagerborg spilte ball om midtbanen, vinklet ut på svært ledige kanter som la inn foran mål. Det kunne ikke annet enn å resultere i mange mål. Siden jeg har såpass kortidsminne har jeg ikke sjangs til å huske alle målene, men de som husker ett og annet om målene kan jo sende de inn på mail til Roger om de ønsker litt PR rundt disse.

Alt i alt var det en greit gjennomført kamp av Fagerborg som ikke hadde de store problemene med å komme seg et stykke nærmere Ullevål. Neste oppmøte for vår store hærskare av tilhengere er nå til mandag hvor første seriekam går av stabelen! Alle 500 tilskuere er VEL MØTT!