12.06.07 - Storseier 7-0 hjemme mot Fossum

Postet av Fagerborg Ballklub den 12. Jun 2007

Med 2-0 til pause og et tidlig mål i 2. omgang så ble dette enveiskjøring mot Fossum målet utover i 2. omgang. Fagerborg var vel nærmere et 2 sifret antall mål enn Fossum en redusering i løpet av de 90 varme minuttene på Tørtebergs store flater.

Fagerborgs lag:Alex- Ragnar, Espen, André, Trygve- Eirik B, Mejid, Rune K- Andreas, Frode, Svein Ivar. Innbyttere: Michell, Carl, Daniel.

Kampen startet i moderat tempo i varmen og 1. omgang kan umulig ha vært en stor seeropplevelse for den nøytrale tilskuer. Til det var det alt for mange feilpasninger. Det var unntaksvis at ballen traff riktig mann eller rom. De gangene vi dog klarte 3-4 presise trekk på rad ble det farlig. 1-0 kom på straffe etter 15 min. Svein Ivar ble felt såvidt innenfor 16 metern og Frode satte straffen sikkert i mål. 7 min senere satte nevnte Svein Ivar inn 2-0 målet. Den løse markkryperen fra 16 meter trillet inn helt nede i hjørnet uten at Fossums målmann rakk frem til den. Vi har noen sjanser til innimellom til å øke ledelsen i første omgang, blant annet på cornere men det ble 2-0 til pause. Fossum skapte vel ikke en eneste kvalifisert målsjanse på oss i første omgang selv om vi serverte dem den ene store kontringsmuligheten etter den andre med en rekke horrible feilpasninger.

Vi starter 2. omgang med å putte 3-0 allerede etter 3 min og derfra og inn ble det bare et spørsmål hvor stor seieren skulle bli mot et demoralisert Fossum lag. Frode var målmakker igjen. André satte 4-0 7 min senere. Frode lagde 5-0 noe senere, Carl putta 15 min før slutt og Frode avslutta med sitt 4 for kvelden da han putta 7-0 2 min før slutt. I hele 2. omgang kjører vi over Fossum med raske og gode angrep. Pasningskvaliteten ble bedre utover i kampen. Bakover slapp ikke Fossum til med en eneste sjanse i hele 2. omgang.

Fossum var veldig svake og det er ingen grunn til at vi skal ta av for dette resultatet. Vi gjør dog jobben vår. Scorer 7 mål, dvs like mange mål som på de foregående 7 kampene og det ser ut til at vi er i ferd med å bikke marginene over i vår favor. Noe som kommer til å bli svært viktig med tanke på de siste 3 kampene før ferien mot Asker 2, Bøler og Gruner. Lag som alle har hatt en god start på sesongen.