20.04.08 - Uavgjort og poengdeling i serieåpning mot Manglerud Star

Postet av Fagerborg Ballklub den 20. Apr 2008

Med 2-2 i serieåpningen kom vi i gang med poengplukkingen i første kamp i år. Vi gjør det vanskelig for oss selv med å slippe inn 2 veldig enkle mål på Manglerud Stars eneste sjanser i kampen. Men vi viser i hvertfall moral med å komme tilbake og burde ha tatt 3 poeng etter et feilaktig annulert mål og en gedigen 100 % sjanse i sluttminuttene.

Fagerborgs lag: Kamal- Andreas, Magnus, Christian, Nedvin- Bjørn, Trond, Alf, Bakka- Atle, Carl. Innbyttere: Pål og An.

Første omgang eier vi totalt. Vi vinner sjansestatistikken klart med 6-1. Bommer på straffe igjen, blir snytt for et annet klart straffespark og brenner en del feite muligheter. Manglerud Star var tunge og på ingen måte noe stort 3. div lag. De scorer et meget enkelt mål på oss med det eneste skuddet de har på vårt mål i hele 1. omgang. Defensivt er vi gode. Med veteran Magnus (med spillforbud fra ortoped pga kronisk ødelagt kne) tilbake i de bakre rekker ser vi ut som vi har spilt forsvar før og den defensive tryggheten var tilbake. Erfaring og evne til å stå i veien skal man ikke undervurdere. Fremover sliter vi fortsatt med en del feilpasninger og nøkkelspillere som ikke er i form ennå (men det så dog bedre ut sammenlignet med cupkampen på onsdag)

Motgangen fortsetter i begynnelsen av 2. omgang. Vår bestemann Atle må ut med strekk etter 1. og nok en serie med tabber fører til at Manglerud går opp i 2-0 allerede etter 4 min. De neste 20 min var elendige med for mange spillere som hang med hodet etter nok en del motgang. Midtveis i omgangen (som ikke var spesielt temposterk) viser vi dog at vi er bedre trent enn motstanderen og gradvis begynner vi å skape sjanser igjen. Etter 25 min reduserer vi til 2-1 med Alf (med litt hjelp av en fomlete forsvarer). I det 35 min setter Bakka inn 2-2. De siste 10 min jager vi 3-poengeren. An kommer alene med keeper men lykkes ikke. Før Christian setter inn et mål som blir annulert pga av duellen før. Meget tvilsomt. Det ender dog med 1 poeng i en kamp der vi burde ha plukket alle 3.

Positivt at vi klarer å reise oss etter nok en del utur. Vi har fortsatt MYE å rette på og en del veteraner ute av spill. Men vi lignet i hvertfall på et 3.div lag (selv om motstanden var svak). Med mange nye spillere i både elveren og stallen må vi bare være tålmodige, jobbe hardt og med den rette innstillingen kommer resultatene til å komme.