02.05.08 - Med mye stang ut fremover og store tabber bakover taper vi 4-1 fredag kveld mot Sagene.

Postet av Fagerborg Ballklub den 2. Mai 2008

Nok en gang ble Bjølsen kunstgress ingen lykkebane for Fagerborg. Den defensive tryggheten fra de siste kampene var borte og med 3 store defensive tabbemål ble det en for bratt oppoverbakke til å ta nye poeng. Og med det ene stolpe/tverlegger ut etter det andre offensivt ble det stang-ut-dagen og bakrus fra forrige festkamp mot Skeid 2.

Fagerborgs lag: Alex- Andreas, Magnus, Christian, Tommy- Alf, Atle, Espen, Trond, Bakka- Carl. Innbyttere: Bjørn, Andreas og Pål.

De første 25 min er vi veldig preget av tunge bein fra mandagens kraftanstrengelse mot Skeid. Tempoet er lavt og det trives et fysisk større og sterkere Sagene lag bedre med enn vi. Bortsett fra at det er vi som får den første store sjansen allerede i det første minuttet er det Sagene som kjører kampen og lager flest sjanser- dog uten å score. Da vi begynner å komme litt inn i kampen midtveis forærer vi like godt Sagene ballen med en kjempetabbe og spissen takker og bukker og gjør ingen feil. Vi er dog med i kampen og like etter har vi i løpet av kort tid 2 baller i treverket. Da vi virkelig begynner å ta over får vi tabbe nr 2 bakover. Nok en gang blir ballen spilt opp i beina på en Sagene-spiller, Andreas klarer å løpe han opp, og til tross for klokkeklart treff på ball dømmer dommeren et meget billig straffe. Alex redder straffen men returen blir satt inn. Noen minutter før pause misser vi alene med keeper og 1. omgang ender med 0-2.

Vi starter klart best i 2. omgang. Har noen muligheter innledningsvis men inn går den ikke. Allerede etter 10 min får så Sagene scoring nr 3 for kvelden etter en feilbedømming av vår bakerste mann. 2. omgang er kvalitetsmessig bedre enn 1. Vi holder bedre på ball og skaper en del sjanser og like mange nesten sjanser. Mens vi jager redusering går det som det ofte går. Vi setter nok en i stanga før Sagene kontrer og setter 4-0 10 min før slutt. 2 min før slutt får da også vi trøstemålet på et straffe, som også var av den billige sorten.

Skuffende at vi roter det til defensivt igjen etter 2 defensivt gode kamper. Slipper man inn billige mål blir det også raskt noe krampaktig over det offensive. Innledningsvis gir vi vekk initiativet og med en del tunge bein ser Sagene bedre ut enn de var. Når vi først kommer sånn noenlunde i gang ligger vi allerede under med 2 mål- og dermed ble det stang ut dagen.