26.05.08 - Pinlig hjemmetap 1-2 mot et svakt Grei lag.

Postet av Fagerborg Ballklub den 26. Mai 2008

Etter en pinlig forestilling i nesten samtlige 90 min taper vi til slutt 2-1 mot et lag som var hakket mindre svakt. Til tross for at 3 av veteranene fra forrige kamp mot Bærum 2 var fraværende er det ingen unnskyldning for tafattheten, den manglende pasningskvaliteten og den fraværende vinnerviljen.

Fagerborgs lag: Alex- Andreas, Kenneth, Tommy, Nedvin- Bjørn, Alf, Trond, Eirik, Pål- Atle. Innbyttere: Carl og An.

Kampen startet med 2 gigantiske Grei sjanser og vi burde ha ligget under 2-0 allerede etter 5 min. Istedet er de vi som går opp i ledelsen etter 10 min. Ett langt utspark blir forfulgt av Atle som presser midtstopperen til å sette ballen i eget mål, via tverleggern. Resten av omgangen er spillemessig jevn. Grei har noen småsjanser på overganger mens vi skaper en del farligheter på døballer, samt at Greispillere nesten setter ballen i eget mål et par ganger til. Grei reduserer etter 35 min etter en stor forsvarstabbe. En temposvak og rotete omgang ender dermed med uavgjort.

2. omgang var ingen bedre forestilling. Spillemessig jevn men Grei skaper de største sjansene og vinner således fortjent. Målet (75 min) kom etter at ingen gidder og prøve å stoppe et i utganspunktet ufarlig innlegg inn i feltet. På bakerste dukket Greis superveteran opp og kunne sette ballen i lengste hjørnet. Vi har en masse halvfarligheter på slutten samt en STOR sjanse på overtid men fortjente egentlig ingen poeng. En helsvart kveld ender også med at vår bestemann Atle pådrar seg en stygg lyskestrekk!

Prestasjonene vår fortsetter å variere enormt. De 2 beste lagene i avdelinga vi har møtt så langt har gitt oss 6 poeng, mens svake lag som Årvoll, Grei og Manglerud Star har gitt oss 1 poeng tilsammen. Merkelig at med de fleste veteranene borte er vinnerviljen så liten. Hvor er gnisten og vinnerviljen unggutta?? Er det godt nok å bare verra med??