12.08.08 - Stortap borte mot Skeid 2 mandag kveld

Postet av Fagerborg Ballklub den 12. Aug 2008

Høstsesongens 2. kamp ble ingen suksess med hele 1-5 borte mot Skeid 2. Lite fungerte, vi slipper inn lette mål og taper fortjent. Vanskelig å finne andre unnskyldninger enn at vi taper mot et lag som var flere hakk bedre.

Fagerborgs lag: Kamal- Ragnar, Magnus, Andreas S, An- Philip, Espen, Eirik B, Pål- Oscar, Bjørn. Innbyttere: Jounes, Morten H og Aleksander.

Skeid gikk tidlig opp i en 1-0 ledelse allerede etter 8 min. Et frispark går igjennom feltet og i mål via en Skeidspiller. Skeid kommer stadig vekk forbi på vår venstrekant og setter oss under press. Etter et kvarter står det 2-0 etter en ny ubalanse, kontring og gjennomspill på venstrekanten. Vi ypper oss et par ganger før pause, men er i realiteten heldige med godt keeperspill og litt nonsjalante skeidere for at det bare står 2-0 til pause.

Første del av 2. omgang ligger vi litt bedre og Skeid skaper nå lite- noe vi også gjør. 3-0 kommer etter et par feilberegninger og nytt gjennomspill på venstresiden vår. På de 2 siste målene får vi liten hjelp av linjedommeren som først overser en klar offside og så på det siste vinker han for offside, forsvar og keeper stopper mens dommeren (korrekt) lar spillet gå og 5 baklengset ligger i nota. Fortsatt er det slik at man skal spille til fløyta går. Mellom 4-5 baklengs fikk vi et trøstemål på straffe som Andreas S setter.

Lite annet å si en UFF og UFF over prestasjonen. Slett forsvarsspill, dårlig samhandling og lite trøkk over spillet vårt gir sjelden poeng. Forbedringspotensialet er enormt og her må det rett og slett øves iherdig!