30.01 - R.O.S - Fagerborg 0-5 (0-4)

Postet av Fagerborg Ballklub den 30. Jan 2009

Oppskriftmessig seier i årets første treningskamp!
Fagerborggutta tok turen helt ut til Spikkestad sent torsdag kveld for å måle krefter med samarbeidsklubben fra Buskerud. Røyken Og Spikkestad endte i 2008 på 9.plass (av 12 lag) i 4.div, men skal nå ha fått en ny giv i laget med ny trener og tre fellesøkter i uka. 

Likevel viste det seg å være stor forskjell på lagene denne kvelden og Fagerborg ledet komfortabelt 4-0 før det var spilt 20 minutter. Hjemmelaget holdt brukbart følge spillmessig, men var meget tafatte foran mål. I tillegg skal det nevnes at flere av målene kom på grove personlige feil i det bakre leddet. Evigunge Frode Marki er for fullt på vei tilbake etter en 2008-sesong preget av skader, noterte seg for 3 pinner i denne kampen. 

Fagerborg leverte en brukbar prestasjon i dag, men har selvfølgelig mye å gå på ennå. Spesielt i 2.omg ble det skapt mange fine overtallssituasjoner foran motstanderens mål, men disse sjansene bør utnyttes bedre. Grei kontroll defensivt gjennom store deler av kampen, men en liten down-periode i minuttene etter pause. Tidligere Holmestrandspiller Vegard fikk sin første kamp i Fagerborgtrøya, leverte en god kamp fra stopperplass. 

Laget:
Christian Faye-Schjøll

Andreas Skjørestad - Andreas Moen - Vegard Hauge - Alexander Cardo 

Atle Briseid (K) - Eirik Bakka - Pål

Morten Hammerseng

Frode Marki - Frode Trauma

Benyttede reserver:
Ragnar Puntervold for Andreas Moen
Vedran for Alex

Mål:
0-1 - Frode Marki
0-2 - Frode Marki
0-3 - Eirik Bakka
0-4 - Atle Briseid
0-5 - Frode Marki


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.