16.03 - Raumnes/Årnes - Fagerborg 1-4 (0-2)

Postet av Fagerborg Ballklub den 16. Mar 2009

Hjemmelaget fra Årnes viste seg som et brukbart 4.divisjonslag, men Fagerborg vant likevel fortjent årets femte treningskamp.
FBK fikk en pangstart på kampen og Frode Marki knallet inn den første scoringen allerede i åpningsminuttene. Raumnes/Årnes er et lag som satser hardt på opprykk til 3.divisjon og imonerte til tider med vilje og trøkk i spillet sitt, mens det muligens skortet litt på ferdighetene. Fagerborg viste langt i fra toppnivå i dag, men hadde likevel god kontroll på kampen. Skapte en del gode sjanser, scora to vakre mål og slapp knapt nok hjemmelaget til en målsjanse før pause. Ledelsen til pause burde helt klart ha vært større, men bl.a en straffebom sørget for at det kun sto 0-2. 

En del rokkeringer ble gjort i pausen og det var hjemmelaget som kom klart best i gang etter hvilen. Etter å ha satt trøkket i innledningen var det ikke ufortjent at reduseringen kom på en dødball. Fagerborg slet i denne perioden, løp mindre enn motstanderen og mistet ballen alt for lett gjentatte ganger. Men offensivt har vi vært gode så langt i år, og nok en gang sørget superspissene Marki og Finstad for at seieren ble med hjem til Oslo. Det var et noe småslapt Fagerborglag som spilte med "cruisecontroll-knappen" på i dag, men likevel hentes det hjem nok en seier. 

Allerede til torsdag venter 3.divisjonslaget Lille Tøyen, nok et spennende oppgjør!

Laget:
Christian Faye-Schjøll

Vedran Music - Andreas Moen - Vegard Hauge - Andreas Skjørestad

Eirik Bakka - Sigurd Thoen - Pål Nundal

Morten Hammerseng (k)

Geir Løitegaard - Frode Marki

Benyttede reserver:
Alexander Cardo for Vedran Music
Atle Briseid for Morten Hammerseng
Christian Finstad for Geir Løitegaard
Espen Jensen for Vegard Hauge
Eirik (Steinkjer) for Pål Nundal

Gule kort:
Espen Jensen

Mål:
0-1 Frode Marki
0-2 Morten Hammerseng
1-2
1-3 Frode Marki
1-4 Christian Finstad

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.