07.05 - Fagerborg2 - Helset 1-2 (0-1)

Postet av Fagerborg Ballklub den 10. Mai 2009

Fagerborgs rekrutter gikk torsdag på sesongens andre hjemmetap, men leverte en brukbar kamp og hadde fortjent å få med seg poeng!
Etter forrige rundes seier mot OSI hadde vi forhåpninger om at også årets første hjemmeseier kunne bli en realitet mot Helset. Bærumslaget har åpnet sesongen meget sterkt med kun seiere så langt, så vi var fullt klar over at dette ville bli en tøff kamp.

Bortelaget åpnet klart best og kunne ha ledet med flere mål i løpet av 1.omg, men møtte nøye seg med 1 goal. Utover i omgangen kam Fagerborg mer med i kampen, spilte tidvis fin angrepsfotball og kom til flere store sjanser. Dessverre ble avslutningene for svake og i tillegg hadde Helset-keepern en meget god dag på jobben og tok det som kom innenfor stengene.

Etter pause åpnet igjen bortelaget best og fikk betalt da vi laget en særs unødvendig straffe. Men Fagerborggutta ga ikke opp og jaget for å hente inn 0-2. Vi øynet håpet da A.Skjørestad satte inn reduseringen på straffe og mot slutten hadde vi flere meget store sjanser, men keepern vartet opp med flere klasseredninger. Dermed endte det nok en gang med 0 poeng hjemme på Tørteberg. Kampen var likevel ikke håløs fra vår side og i rettferdighetens navn burde vi ha fått med oss poeng her i fra.

Helsets hjemmeside: Kampreferat