11.06 - Fagerborg2 - Ski 2-3 (0-0)

Postet av Fagerborg Ballklub den 13. Jun 2009

Fagerborgrekruttene gikk på nok en lei smell og trakk igjen det korteste strået i en kamp som kunne bikket begge veier. Kampen var relativt jevn og begge lag hadde perioder der de dominerte banespillet. Store sjanser ble skapt foran begge mål og det var spenning i kampen til siste spark på ballen. Nå hadde bortelaget nok muligheter til å vinne kampen komfortabelt, så direkte ufortjent var det vel ikke at poengene endte i Ski. Men likevel meget bittert å tape kampen når vinnermålet ble scoret i det 88.minutt etter at vi hadde ledet både 1-0 og 2-1. To minutter på overtid hadde vi også en gigantisk mulighet til å få med oss ett poeng, men på en mirakuløs måte klarte to mann å bomme på mål innenfor 5-meteren.