13.08 - Helset - Fagerborg2 2-3 (0-1)

Postet av Fagerborg Ballklub den 13. Aug 2009

Den suverene serielederen ble satt på plass av sultne Fagerborgrekrutter og selv om resultatet ble jevnt mot slutten var det en fullt fortjent borteseier! Fagerborg var det beste laget gjennom store deler av kampen. Seiersvante Helsetgutter kom til en del nesten-sjanser, men fikk vel knapt nok notert seg for en ordentlig målsjanse før pause. En humpete gressbane innbød ikke til finspill, men Fagerborgkombinasjonene glimtet tidvis til og ledelsen til pause burde vært på flere mål.

I andre omgang tok vi kommando fra start og fikk heldigvis tidlig økt ledelsen til 2-0. Etter flotte kombinasjoner på høyrekanten kom Kristian Grimsby seg alene med keeper, skuddet ble reddet, men ringreven Frode Marki (bildet) var påpasselig frempå og satte returen i mål. Senere fikk Grimsby selv æren av å sette inn 3-0 alene med keeper. Mot slutten ble det en del tunge Fagerborgbein og hjemmelaget fikk lagt inn en sluttspurt. Med to reduseringen, den siste på et straffespark på overtid ble det tettere enn nødvendig, men alt i alt en fullt fortjent borteseier!

Forøvrig helt håpløst å legge kampen til en humpete gressløkke, der hjemmelagets lagleder 10 minutter før kampen gikk og merket banen med sagflis. Ikke tilgang på garderobe, umulig å forholde seg til linjene på banen + vi måtte låne vann i hageslangen til nabo´n.. Rimelig håpløst (selv til 5.div å være)