06.09 - Klemetsrud - Fagerborg 4-1 (2-0)

Postet av Fagerborg Ballklub den 6. Sep 2009

Snipp snapp snute... Så var OBOS-eventyret ute!

Nå med et lite referat
Sitter med en merkelig følelse etter denne kampen. Bevares, det Fagerborg leverte var langt i fra normal standard og det hele ble rotete med voldsomt store rom, spesielt på midten. Men til tross for en middels dårlig kamp skaper vi så syykt med sjanser at vi burde klare å vinne særs komfortabelt. Uten å ta for hardt i tror jeg vi kom opp i 15 STORE målsjanser, men klarte utrolig nok bare å score 1 mål. Hjemmelaget på sin side viste mye større effektivitet og puttet 4 på sine 6 sjanser. Det er jo selvfølgelig veldig lov å være effektive og sånn sett er det bare å gratulere Klemetsrud med plass i semifinalen i årets OBOS-cup. Men at de var en "smule" heldige denne gang, det er ikke til å stikke under en stol.

Marki med mange brente sjanser i dag, men noterte seg for en fin assist
Vi lå under 2-0 til pause, og fikk midtveis i 2.omg vår etterlengtede redusering etter et flott samspill mellom Eirik Garnvik og Frode Marki. Men gleden ble kortvarig og hjemmelaget kunne gå opp til 3-1 etter en gjennomløpning og en aldri så liten (stygg ville muligens noen si) keeperblemme. Mot slutten var det totalt Hawaii-fotball og i stedet for en ny redusering var det hjemmelaget som fikk fastsette sluttresultatet til 4-1.

I skrivende stund er vi avdelingsmestere i 4.divisjon avdeling 3, og med det klare for årets KM. Dermed får vi krysse fingrene for at også Klemetsrud vinner sin avdeling slik at vi får muligheten til revansj første uken i oktober...