08.09 - Fagerborg - OSI 3-2 (1-0)

Postet av Fagerborg Ballklub den 8. Sep 2009

Fortsatt rusk i maskineriet, men til slutt en fortjent hjemmeseier til tross for noen hektiske sluttminutter.

Spillerbørs klar!

Ting går ikke helt på skinner for Fagerborg om dagen, spillet flyter ikke like godt som det gjorde i vinter og i ukene før sommerferien. Men likevel plukkes det poeng og dagens seier var fullt fortjent! OSI hang godt med i store deler av kampen, men teller man opp var det hjemmelaget som sto for de største og fleste sjansene.

Dagens tilskuere fikk gleden av å nyte 3 virkelig kremmerhus av noen scoringer, OSI sto for ett av dem, mens Andreas Skjørestad og Christian Finstad sto for Fagerborgs bidrag. Fantastiske langskudd alle sammen! FBK styrte store deler av 2.omg og hadde lenge en komfortabel 3-1 ledelsen, men en OSI-redusering mot slutten skapte spenning og til tider småpanikk hos hjemmelaget. Bortelaget prøvde å trykke på de siste minuttene, men kom aldri nærmere et frispark som endret retning og snek seg på utsiden av stolpen.

Uten å imponere klarte vi nok en gang å hale i land en 3-poenger, det skal vi være godt fornøyde med! Neste uke venter toppoppgjøret mot Putten borte på Kaldbakken kunstgress. Her har vi en del å hevne etter tapet i vårkampen på Marienlyst!

Navn  Omtale   Karakter
 C.Faye  Lite å gjøre derfor lite å bemerke. Kan ikke lastes for baklengsene som var noen perler

5

R.Puntervold  En del bra og en del mindre bra. Sleit med kjappfot i 2. omgang. Ikke bra rytme i forsvarspillet

5

A.Moen  Trår til i duellene, litt ubesluttsom innimellom. Ikke bra rytme i forsvarspillet

5

V.Hauge  Rydder stort sett unna i siste liten men mangler besluttsomhet. Ikke bra rytme i forsvarspillet

5

A.Skjørestad   Et fint mål+ assist. Bra individuellt forsvarsspill, men ikke bra kollektiv rytme i forssvarspillet

6

A.Briseid  Fint mål. Kommer på en del gode løp som river opp motstanderen

6

S.Thoen  En kamp litt på det jevne. Sleit litt med avstandene (som resten av laget). Dog stort sett greit

5

E.Bakka  Hard jobbing og solid innsats. Litt store avstander i midtbaneleddet også

6

K.Grimsby  Også veldig hurtig. Litt lite involvert i den halvtimen han spilte. Enormt potensial som kantspiller

4

G.Løitegaard  På bedringens vei. Innimellom vises hurtigheten. Fortsatt en del å gå på

5

E.Garnvik  Ble litt mindre involvert enn sist. Virket litt tung og sliten etter søndagens kamp. Grei innsats

4

F.Marki  Mye bedre enn søndagen. Fortsatt litt ubesluttsom i siste fase av gjennombrudd men involverte seg mer i det defensive og oppbyggende arbeidet. Trekker 1 poeng for offsidene på avklaring fra eget forsvar. Irriterende

5

C.Finstad  Spilte 1 time. Perlemål. Flere andre gode forsøk med snert i skudddene. Posisjonerer seg bra og tidlig spillbar. Den som skapte flest sjanser denne gangen

7

V.Music  For kort spilletid for vurdering

-

Kampen: En kamp med jevnt bra trøkk og tempo dog uten at vi klarer helt å rista av oss OSI. Vi kjører kampen men slurver fælt defensivt. OSI skaper lite sjanser, men vi "ordner opp" alt for ofte i siste liten. Generellt store avstander, dårlig kommunikasjon og lite rytme i støting og falling. Her er det MYE å gå på og alle i forsvaret må ta større kollektivt ansvar for å skape trygghet. På 3-1 burde vi ha drept kampen med en rekke store sjanser, istedet blir det hektisk i sluttminuttene når OSI får lykketreffet sitt. En kamp med god individuell innsats fra alle men vi har en del å gå på i samspillet.