07.12 - Bøler - Fagerborg 1-3 (1-2)

Postet av Fagerborg Ballklub den 7. Des 2009

Fagerborg åpnet oppkjøringen til sesongen 2010 meget godt med en fin gjennomkjøring og seier mot sterke Bøler
Mandag kveld var det duket for Fagerborg 2010s første treningskamp. Etter mange uker med åpne treninger og mellom 20 og 30 stk på hver økt var vi spente på hvordan vi lå an i forhold til et Bølerlag som så absolutt tilhører 3.divisjons øvre halvdel. Med 10 nye prøvespillere på plass (som alle minst skulle få en omgang) var det også en stor utfordring å få samspillet til å sitte.

Hjemmelaget Bøler har lansert seg selv som en avdelings-outsider til neste år og var en stpr utfordring for nyopprykkede Fagerborggutter som i løpet av 2009 har blitt vant til et bedagelig 4.divisjonstempo. Men med mange spennende nyervervelser som leverte gode prestasjoner var Fagerborg fullt på høyde med Bøler og det ble en jevn, man kanskje ikke alt for velspilt kamp. Bøler åpnet klart best i begge omgangene, mens Fagerborgmaskineriet trengte en 20 minutter på å løpe seg i gang. Etter å ha kommet under tidlig i første omgang tok vi over kampen inn mot pause og Geir Aabøe sørget for både utlikning og et straffespark slik at vi hadde en 2-1 ledelse til andre omgang. Begge lag gjorde en del endringer i pausen, men selv om Bøler prøvde å trykke på det de hadde, maktet de ikke å trenge gjennom FBKs forsvarsmur. Etter hvert fikk vi angrepsrekka med Løitegaard og Trond Remi Otterstad mer med i spillet og plutselig begynte det å hagle med sjanser og stolpeskudd. Mot slutten fikk nyervervelsen Phillip Braathen æren av å fastsette sluttresultatet til 3-1 med et flott skudd fra kanten av 16-meteren.

Bøler ble nok tatt litt på senga og fikk litt mer motstand en de kanskje hadde ventet. Vi er kun i midten av desember, så begge lag har selvfølgelig masse å gå på og heldigvis 3-4 harde vintermåneder til å finne toppformen. Sett med Fagerborgøyne så vi så absolutt potensiale til å få på plass et solid 3.divisjonslag til neste år, så få vi se hvordan veien går videre i januar og februar.