24.01 - Skeid2 - Fagerborg 3-3 (2-0)

Postet av Fagerborg Ballklub den 24. Jan 2010

Bare uavgjort i årets første treningskamp
Fagerborg fikk en fryktelig tung start på vinteroppkjøringen 2010 med 0-2 i sekken allerede i åpningsminuttene. Supertente og lettbente Skeidjuniorer fikk boltre seg som de ville og det var tydelig at vi fortsatt lå dypt inne i vinterdvalen. Sakte men sikkert fikk vi jobbet oss inn i kampmodus og spillet jevnet seg mer ut mot slutten av første omgang. Hjemmelaget førte mye av spillet, men kom seg ikke til alt for mange gode sjanser. Vi kunne til slutt notere to brukbare muligheter for Fagerborg før pause, men det offensive spillet var preget av mye slurv og vanskelige løsninger.

I andre omgang var vi klart best og hentet opp hjemmelagets ledelse to ganger. Samspillet satt bedre, det ble trøkket til bedre i duellene og dermed kom også sjansene. Defensivt hadde vi god kontroll, sett bort i fra en liten glipp på 3-2 målet, og de unge Skeidgutta fikk oppleve at det må trenes mer for å kunne utspille våre aldrende 40-åringer i det bakre ledd :)

Ingen stor kamp av oss, men med en brukbar andre omgang er det håp om at ting vil sette seg utover vinteren. Med 5 nye karer i startoppstillingen vil det alltids ta tid før samspillet sitter ordentlig...