03.05 - 3.serierunde: Bøler - Fagerborg 3-1 (1-0)

Postet av Fagerborg Ballklub den 3. Mai 2010

Hardtarbeidende Bøler ble for sterke på Haraløkka kunstgress og vant til slutt fortjent i sesongens 3.serierunde:

Nå med spillerbørs og bilder!
Fagerborg åpnet kampen brukbart, kom til et par nestenmuligheter og ting hang brukbart sammen. Men midtveis i første omgang falt strukturen fra hverandre, feilpasningene florerte og Bøler tok over kampen. Hjemmelaget trykket på og skapte flere gode muligheter. To minutter før pause fikk Vegard Hauge gleden av en tidlig dusj etter at mannen i sort vurderte situasjonen til at han spente bein på Bølerspissen som siste mann - til tross for at vår aldrende høyreback klart lå mellom situasjonen og målet.. Minuttet senere fikk Bøler tildelt straffe etter at Stein Arve Bernes ble skutt opp i brystet fra 1,5meter og dermed kunne hjemmelaget gå til pause med ledelse - som tross alt ikke var ufortjent. Totaltsett en svak omgang fra Fagerborgs side, med manglende trøkk, innsats og presisjon. Og meget tynt foran motstanderens mål.

I starten av andre gikk Bøler ut i hundre mens halve Fagerborglaget fortsatt var i pausemodus, 100%-sjansene florerte og det var et under at hjemmelaget ikke puttet både 2 og 3 goaler. Da 2-0 kom var det langt i fra ufortjent og mange på Fagerborgbenken fryktet at dette kunne bli stygge siffere. Men Fagerborgmaskinen hevet seg og Bølerstopperen bød på en meget klønete nedsparking av Andres Benitez innenfor 16-meteren, dermed kunne Eirik Bakka ordne reduseringen fra straffemerket og ny spenning i kampen. Dessverre fikk Bøler sin 3-1 scoring få minutter senere og dermed ble det tungt for 10 Fagerborgspillere å hente med seg poeng. Men i siste halvdel av kampen åpnet rommene seg voldsomt opp, vi skapte faktisk brukbart med sjanser - fikk inn reduseringen på et frispark, men mannen i sort valgte å vinke av for offside.. (Sorry Ref - det er ikke fysisk mulig).. Dermed ebbet kampen ut med 3-1 og selvfølgelig fortjent seier til hjemmelaget.

Nå blir det å samle troppene til en god treningsuke og så skal vi stå godt rustet med masse vinnervilje og trøkk neste mandag når Øvrevoll/Hosle gjester Marienlyst.

Navn  Omtale  Karakter
 C.Faye-Schjøll  Stødig. Tok det han kunne ta + litt til. Kunne lite gjøre med målene 6
 R.Puntervold Middels grei kamp. Litt ukomfortabel med midtstopperplass, men kom vel nogenlunde greit ut av det. 5
 SA.Bernes Bra kamp. Den kjappeste med bein og hode i forsvaret.6
 V.Hauge Startet greit, men slet fælt med posisjoneringen, dueller og samarbeidet på venstresiden i forsvaret utover i omgangen. Var sent inn i en del situasjoner og lagde frispark. Blir straffet hardt med direkte rødt kort etter at Bølerspissen snubler i beina hans. Kan mye bedre4
 A.Bråthen Startet greit, men sleit også etterhvert med posisjonering, duellspill og virket etter hvert ukonsentrert. Kan mye bedre4
 A.Briseid Middels kamp. Klarer ikke å bidra så mye offensivt i 1.omg, kommer greit ut av det på uvant backplass i andre5
 E.Bakka Igjen den som løper mest, vil mest og skaper mest. Skårer målet og får et mål feilaktig annulart. 7
 S.Olufsen Blir brukt for lite i første. Sliter med store avstander i midtbaneleddet. Kommer alt i alt greit ut av det individuelt6
 A.Karlsson Kom lite med i spillet offensivt. Litt uvenn med ballen i 1.omg da vi hadde gode overgangssituasjoner. Kan mye bedre4
 LC.Kise Mye nesten. Jobber greit innimellom men må brett opp armene enda mer for å finne vinnerinstinktet og killerviljen i fra i vinter5
 A.Benitez Mye nesten her også. Blir litt mye fiks-faks innimellom. Jobber greit, men har mye å gå på.5
 Ø.Arneberg Første halvtimen etter 2 måneders skadeavbrekk. Vinner en del dueller med mye muskler, men naturlig nok kamprusten5
 V.Music Kommer greit ut av det. For lite spilletid til karakter-
 C.Joaila Viser gode ferdigheter og fart. Må venne seg til hardere jobbing og mer aggressiv løping. For lite spilletid til karakter-
Kampen: Veldig varierende kvalitet på det vi gjør. Starter greit, men med mye feilpasninger og etter hvert store avstander i leddene overtok hjemmelaget utover i 1.omg. Vi sleit fælt med å finne formasjonen, vinner dueller og lagde etter hver mange frispark på venstresiden i vårt forsvar. Det røde kortet og så 2min etter et billig straffespark var meget strengt dømt, men muligens en konsekvens av en rekke frispark i forkant der vi er litt sent inne i situasjonene. Med 10 mann og enda flere rokkeringer i forsvarsfireren ble dette vanskelig. I 2.omg er vi heldige som unngår baklengs der første 10min. Bøler scorer to mål til på kontringer utover i omgangen. Vi putter ett, får et uforståelig annulert og har krefter til å trøkke på mot slutten for redusering. Med 3 matchavgjørende dommeravgjørelser i hjemmelagets favør i løpet av kampen er det forståelig at dommertrioen ble ønsket velkommer tilbake til Haraløkka av et strålende fornøyd hjemmelag. Vi derimot har igjen mye vi kan rette opp. Stramme inn forsvarsfireren, få mer kvalitet på løpene våre igjen og ikke minst jobbe med pasningskvaliteten.