1-0 - Lars Christian Kise (Atle Briseid)
2-2 - Andreas Moen (Atle Briseid)

Puntervolds spillerbørs:
 Navn  Omtale  Karakter
 C.FayeSchjøll Kamp på det jevne. Stort sett greit, noen problemer på enkelte dødballer 5
 R.Puntervold Solid defensivt. Ligger bra i ramma som resten av forsvaret. Noe slurvete pasninger.5
 V.Hauge Meget solid kamp. Vinner dueller, rydder unna. Er nærmere eliteseriespill enn Førsund på motstanderlaget7
 SA.Bernes Også solid defensivt. Pådrar seg (noe unødvendig) to gule kort = rødt, i løpet av 6-7 minutter5
 A.Karlsson Også meget solid kamp. Stenger siden sin. I tillegg god og trygg med ball. Har tatt utfordringen med backspill på strak hånd7
 C.Joaila Klarer seg bra i 1.omg, ligger bra i ramma defensivt. Orker ikke noe i 2.omg5
 A.Briseid Jobber og river bra hele kampen. Meget solid. Kunne ha sørget for 3 poeng helt på slutten på en kontring dersom det hadde vært litt mer krefter igjen7
 S.Olufsen Også meget bra kamp. Jobber knallhardt, flink til å holde på ballen og vende bort folk. Nærmere landslagsspill enn Ademola hos motstanderen7
 V.Music Knallhard jobbing hele kampen. Gjør en meget verdifull innsats defensivt. Fortsatt noe å gå på offensivt og med ball6
 LC.Kise Nytt fint mål. Jobber bra og denne gangen var samarbeidet mye bedre med spissmakker. Er i klar bedring. 3 gule kort og karantene i neste kamp6
 Ø.Arneberg Mye bedre og friskere denne gangen. Vinner flere dueller, kontruktive avleveringer og hadde avslutninger (et nesten mål) på mål. 6
 A.Moen Litt nølende start, men ryddet godt opp de siste 20 minuttene. God punch i duellspillet6
 F.Marki Kom seg til noen nestensituasjoner. Mangler fortsatt den helt siste punchen for å kunne dra seg forbi gode motspillere5
 TR.Otterstad Pådrar seg strekk i første løp. Gjør deretter det best mulig ut av en vanskelig situasjon5
Kampen: Vi leder 1-0 etter en meget solid 1.omg der vi er veldig nærme 2-0 med litt mindre skru pga stor friksjon i kunstgresset helt på slutten av omgangen. Defensivt ligger vi i 2 stramme firere. Et meget solid og voksent MS-lag finner ikke ut av det og kjørte seg fast i sekken. Første 20min av 2.omg var vi dårlige. Vi slipper oss ned, opdrar oss 1 utvisning tidlig og ligger plutselig under 2-1 med 1 av være 9 utespillere strekkskadet. De siste 20 minuttene kjører vi likevel på, holder formasjonen i forsvaret, kjører på med midtbanen og skaper flere gode muligheter. Utlikningen kommer på en corner 6 min før slutt. De siste minuttene blir hektiske begge veier med to lag som jakter seier. Vi får en gylden mulighet 1 min før slutt da Atle vinner ballen på midten, drar seg forbi forsvaret men blir dødssliten hentet inn igjen på 16-metern. Alt i alt var det sterkt å hente tilbake 1 poeng fra dødens posisjon med 1 og en halv mann mindre i 30min mot 2.divlaget MS.
Karakter: 4

Skadelisten før kampen var like lang som lista med tilgjengelige spillere. Til lørdag har vi i tillegg to nye karantener, ytterligere 2 mann ute med strekk og 1 mann bortreist fra dagens lagoppstilling. med 14 mann ute blir det improvisering og stresstesting av troppen