20.09 - Fagerborg - Korsvoll 2-1 (0-0)

Postet av Fagerborg Ballklub den 22. Sep 2010

Avdelingslederen nedsablet på Marienlyst!

Spillerbørs klar!
Kampen: En godt gjennomført kamp fra vår side der marginene endelig bikket vår vei. Serielederen åpnet best de første 10 minuttene og hadde noen farlige nestenmuligheter. Utover i omgangen overtok vi og det var vi som skapte de farligste sjansene først ved Atle, Vedran og så en straffe. Likevel sto det 0-0 til pause. I 2.omg prøvde Korsvoll å skru opp tempoet. De får en del innlegg fra kanten, men forsvaret/keeper rydder unna. Ledermålet vårt kommer etter ett kvarters spill der Vedran blir spilt fri på kant og Bendik styrer innlegget inn på første stolpe. Korsvoll fortsetter i samme leien uten egentlig å skape så mange farlige sjanser. Vi har en rekke gode muligheter til å bryte gjennom, men skusler dem vekk. Utlikningen til Korsvoll kommer et kvarter før slutt. Begge lag jager seiersmålet og det er vi som trekker det lengste strået 5 min før slutt da Andreas stanger inn en corner. Korsvoll prøver desperat å redusere på slutten, men skaper ikke flere sjanser. Etter en rekke jevnspilte tap/uavgjorte kamper har vi endelig marginene på vår side og får høstens første seier

Kuriositet: Gjennomsnittsalderen i forsvaret var 37 år og da ødelegger Andreas på 30 snittet:) Vedran og Lars var vel de eneste under 30 år på old-boyslaget som slo serielederen

Terningkast: 5

Spillerbørs:
 Navn  Omtale  Karakter
 J.Brekken  Trygg og god. Stod på rett sted til rett tid og rydda godt i feltet på Korsvolls mange innlegg6
 R.Puntervold  Klare å bryte en del foran og sette i gang kontraangrep. Sleit mer med bakrom på kant i 2.omg6
 M.Kristiansen Kommer også greit i fra det som midtstopper6
 A.Moen Rydder stort unna som midtstopper. Kompromissløs i duellene og scorer igjen på en dødball7
 SA.Bernes Stenger greit av sida si, et par nonsjalante pasninger i 1.omg men en god 2.omg 6
 V.Music Jobber veldig godt. Mye vilje og finfint målgivende på førte målet vårt. Litt for mange farlige feilpasninger trekker ned6
 A.Briseid Kommer bedre til sin rett sentralt på midtbanen. God kamp7
 S.Olufsen Styrer igjen spillet suvurent7
 TR.Otterstad Er en del involvert i spillet i 1.omg. Klart best når han setter fart ned langs linja. Litt mye feilvendt i 2.omg men jobber bra for laget 6
 LC.Kise Jobber godt og er vond å bryne seg på. Bommer på straffe6
 B.Baasland Er alltid spillbar. God og forutsigbar i bevegelsene. Jobber godt så lenge kreftene holder. Fint mål7