30.09 - Fagerborg2 - Toten-Kam 7-1 (3-1)

Postet av Fagerborg Ballklub den 3. Okt 2010

Fagerborgrekruttene avsluttet sesongen med stil og kameratene fra Toten ble sendt hjem som slagt..
Selv om prestasjonene og spillet stort sett ikke har vært så verst denne sesongen har poengfangsten vært begredelig. Men siste serierunde ble i hvertfall avsluttet på en ordentlig måte. Bunnlaget Toten-Kam ble rundtspilt fra første sekund, men en enorm sjansesløsing gjorde sitt til at spenningen i kampen levde de første 30 minuttene. Etter at vi hadde brent nærmere ti 100%-sjanser klarte faktisk bortelaget å utlikne til 1-1 på sin første ordentlige visitt foran Fagerborgmålet. Men denne gangen skulle ikke poengene rotes vekk og to kjappe mål sikret en solid ledelse til pause. Andre omgang ble ren overkjøring og en behagelig transportetappe, fire nye mål og dermed tre deilige poeng.

Dagens målscorere: Lars Kise 2, Øystein Arneberg 2, Ali Quraishi 2, Andreas Bråthen