13.10 - Oppsal - Fagerborg 1-6 (1-2)

Postet av Fagerborg Ballklub den 14. Okt 2010

Mission accomplished - onsdagens innsats sikret syvende plassen!

Nå ligger ballen hos kretskontoret, håpet om fornyet kontrakt ennå ikke ute!
Dette var kampen som måtte vinnes for å sikre 7.plassen - en plassering som teoretisk fortsatt gir sjansen til å holde plassen i neste års spissede 3.divisjon.
Store rom og Hawaii-fotball preget kampen som åpnet på verst mulig måte sett med Fagerborgøyne. Hjemmelaget tok ledelsen etter mye surr og flere personlige feil i de bakre FBK-rekker, men heldigvis gikk vi rett opp og utliknet på et fortreffelig selvmål. Frem til pause bølget kampen frem og tilbake, store sjanser til begge lag, men vi tok best vare på mulighetene og kunne gå i garderoben med ledelse.

Andre omgang ble relativt lik den første, dog med enda større rom å boltre seg på. Hjemmelaget spilte seg til 3-4 enorme muligheter, men hadde scoret fra seg denne kvelden og maktet ikke å sette ballen i nota. Fagerborgs rutinerte mannskap viste en mye større effektivitet og seieren ble til slutt meget komfortabel. Spikern i kista ble satt inn av Stig Olufsen, klinka i lengste kryss fra 20 meter - årets første pinne for mannen som aldri har gått gjennom en sesong uten scoring..

1-1 - Selvmål (Atle Briseid)
1-2 - Lars Christian Kise (Stig Olufsen)
1-3 - Trond Remi Otterstad
1-4 - Frode Marki (Lars Christian Kise)
1-5 - Lars Christian Kise (Espen Molund)
1-6 - Stig Olufsen (Lars Christian Kise)

Spillerbørs:
 Navn  Omtale  Karakter
 C.Faye-Schjøll  Tabbe på baklengsmålet, ellers meget god og trygg kamp 6
 R.Puntervold Tja, på tide å titte på fødselsattesten (1969). Klarer likevel å stå i veien til tider4
 A.Moen Jevnt greit, tapte overraskende en del hodedueller i første omgang5
 V.Hauge Litt rusten start, men spilte seg solid opp etter hvert6
 M.Kristiansen Tabbe på baklengsmålet, eller greit gjennomført. Scoret nesten mål. 5
 SA.Bernes Uvant posisjon, men har jo rutinen. Redder seg greit inn med tyvtriks når det trengs5
 A.Briseid Godt gjennomført kamp. Bra vilje og driv6
 S.Olufsen Gjør som vanlig solide ting. Avslutter med mål i krysset - kandidat til årets mål6
 A.Bråthen Stort sett greit. Flink til å beordre andre inn i duellene.5
 LC.Kise Jobber bra, farlig og avslutter sesongen med stil6
 TR.Otterstad Bruker fysikken greit med krasj og bang fotball5
 F.Marki Scorer på første touch på ballen og peker nese til coachen som benka 40åringen igjen-
 E.Molund Veteranen på 38 får som vanlige sine tilmålte minutter i 3.divisjon for 10.året på rad. Rekker en målgivende
 KG.Persen Noen få minutter
Kampen: Håpløs taktikk mot en dårlig motstander. Vi legger oss lavt og lar unggutta trille ball. Etter baklengset står vi høyere og snur kampbildet totalt. Rekker to mål før pause. Mange sjanser i andre omgang der Fagerborg stort sett setter sine mens hjemmelaget foretrekker å sette dem utenfor stengene. Hyggelig for oss som dermed vinner komfortabelt til slutt og redder den gjeve 7.plassen som da betyr nedrykk og gull og glitter 4.divisjon 2011. Takk for i år gutta!