Seier 3-2 søndag kveld mot Skeid Fotball

Postet av Fagerborg Ballklub den 14. Feb 2011

Det ble til slutt en 3-2 seier mot Skeids nyopprykkede 4. div lag. En jevnspilt og fra vår side dårlig 1. omgang ble fulgt opp med enveiskjøring i 2. omg og en fortjent seier som likevel satt langt inne. Vi spiller motstanderen trill rundt i 2. omgang men må og skal vinne mer mot en slik motstander.

Lag:

Steinar

Lars Jacob- Andreas M- Svein Helge- Anton

Eirik B- Stig- Rama

Tor

Dag- Sindre

2. omgang: Vedran, Lars, Otto og Christoffer.

Vi trodde motstanderen var Skeid toppfotballs rekruttlag og mange unge og talentfulle unggutter. Det skulle dog vise seg at det var "Skeids 3. lag" som var motstanderen. De vant riktignok sin 5. div avdeling suverent i fjor og spiller dermed i 4. div og på vårt nivå i år.

De første 30 min av 1. omgang får vi til svært lite. Kampen var jevnspilt og sjansefattig. Vi kommer ikke gjennom på kantene. Skeid scorer først etter en markeringssvikt. Vi utligner på corner etter 35 min. De siste 15 min av omgangen løper vi i fra dem og har mange gode muligheter for gjennombrudd men ødelegger for oss selv med unøyaktige pasninger og med at det meste skal presses gjennom i midtforsvaret.

I 2. omgang legger vi om til ren 4-3-3 med høyt press og kjører over Skeid hele omgangen. Vi produserer en del sjanser men sliter litt med uttellingen og kommer ikke ofte nok rundt på kantene mot en baktung motstander.

Litt negativt at vi ikke dreper kampen mye tidligere. Defensivt har vi stort sett god kontroll selv om baklengsene kom litt for enkelt. Offensivt får vi trent mye på balltrilling. En del gode kombinasjoner på små flater. Vi mangler dog fortsatt det kollektive trøkket over tid. Uansett, en god vane å hale seierne i land.

Målscorere: Eirik B, Lars og Dag.